2777
2789

همش یه هفتس خریدمش 

گذاشتمش رو میز کارم 

هر روز که میام میبینم دورش کلی برگ ریخته 

شما دلیلش رو میدونین؟

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسمش که کراسولاعه شاید زیاد بهش آب دادی شاید هم نورش کمه 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

کراسولا خورفه اسمشه .نورواب کم وزیاد عامل ریزش برگاشه

#انسانم_آرزوست                                                                      یه مامان مجرد                                                        طبیعت گردوکوهنورد.                                            آنکه را خوبی کنی هاری نگیرد آرزوست😑
منم دارم از این بزار پشت پنجره آفتاب نیفته روش میریزه 

افتاب بخوره بهش یا نخوره؟ 

قبلا کنار کامپیوتر بود الان گذاشتم کنار پنجره

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 

کراسولا خرفه ای 

نور زیاااااد میخواد مستقیم باشه بهتر 

آبیاریش زیاده یا جابجاش کردی 

چیزی نیس باز در میاد 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗

باید میپرسیدی کجا و... نگهداریش کنی

بعضیا فصل خاصی دارن میریزن یا دماشون عوض شده 

یا محیطش مناسب نیست یا اب کم و زیاد میشه

الان هر کسی یه جوابی بهت میده 

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
اسمش که کراسولاعه شاید زیاد بهش آب دادی شاید هم نورش کمه 

فروشنده گفت هفته ای یه بار باید آب بدی 

منم چهارشنبه به چهارشنبه آب میدم بهش

باید میپرسیدی کجا و... نگهداریش کنی بعضیا فصل خاصی دارن میریزن یا دماشون عوض شده  یا محیطش ...

پرسیدم اتفاقا 

گفت نور مستقیم نیاز نداره 

هفته ای یه بار هم آب بده

افتاب بخوره بهش یا نخوره؟  قبلا کنار کامپیوتر بود الان گذاشتم کنار پنجره

اصلا برندار از پشت پنجره برداری میریزه

اونایی که ریختن بازم رشد میکنه فقط جاشو عوض نکن

یا تاپیک نزن یا پاسخگو باش به سوالات