2777
2789

سلام دوستان من امروز روز پنجم بودم واقعااا خسته شدم اصلا دارم افسرده میشم چه قدر سخته رانندگی کاش اصلا پیگیرش نمیشدم واقعا اعصابم خورد کسی بوده مثل من باش؟

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

رانندگی خیلی خیلی اسونه عزیزم کاملا طبیعی روزای اول اگه قبلش پشت فرمون ننشسته باشی حس میکنی چقدر سخته ولی یکم بگذره روتینت شه اوکی میشی . 

البته علاقه هم مهمه اگه رانندگی کردن و دوست داشته باشی سریعتر و باکیفیت تر یاد میگیری 

اره فراوان منکه انقد رفتم خود افسر خسته شد گف بیا پاشو برو سعی کن نشینی ولی هیچ وقت😂

وای اصلا نمیتونم کلاج گاز کنترل کنم به خدا افسرده شدم میشینی الان؟

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
رانندگی خیلی خیلی اسونه عزیزم کاملا طبیعی روزای اول اگه قبلش پشت فرمون ننشسته باشی حس میکنی چقدر سخت ...

علاقه دارم خیلی زیاد صفر بودم الان تو گاز کلاج گیرم ۵روز  میرم حس گیجی میکنم دیگه

برای من خیلی پروسه طولانی و سختی بود ولی علاقه داشتم تا تهش رفتم اگه تعریف کنم گریه ت میگیره

چه جور ی بود چه قد طول کشید؟

دقیقا من هرجلسه میدیدم بهتر رانندگی میکنم کلی ذوق میکردم 🤣

من مشکلم اینه هرجلسه بهتر نمیشم واقعا اعصابم خورد ازدست خودم

علاقه دارم خیلی زیاد صفر بودم الان تو گاز کلاج گیرم ۵روز  میرم حس گیجی میکنم دیگه

خب خیلی هم عالی همین که علاقه داری انگار نصف راه و رفتی فک کن روز اول که رفتم اموزش منم صفر صفر بودم وقتی برگشتم خونه  پاهام بی حس شده بود و میلرزید گفتم بابا دیگه نمیرم رانندگی 😂

ولی بعد چند جلسه که گذشت یکم یاد گرفتم خیلی خوش میگذشت 😁😁 اصلاااا کم نیاااار تو میتونی ❤

وای اصلا نمیتونم کلاج گاز کنترل کنم به خدا افسرده شدم میشینی الان؟

من دوسال پیش گواهینامه گرفتم ننشستم هیچ وقت خیلی الان ک ازدواج کردم شوهرمو چندبار مجبور کردم بذلره من بشینم دستم بیاد چند بارم خودش مجبورم کرد تنهایی برم دنبالس دیگه ترسم ریخته و کار با گازوکلاج و دنده اوکی شده برام، توهم با یکی برو تمرین قبلش بدون تمرین ک نمیشه

من دوسال پیش گواهینامه گرفتم ننشستم هیچ وقت خیلی الان ک ازدواج کردم شوهرمو چندبار مجبور کردم بذلره م ...

منم میگم باید تمرین کنم اولش که میری گاز کلاج زیر پای اونه بااونا یاد میگیری کلا دیگه خراب میش یاد نمیگیری