2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله😍😍😍تبریک میگممم

میشه برای سلامتی بچه هام یه صلوات بفرستین؟🙏🙏🙏🌹🌹🌹🌹🌹 میوه های وجودم بیمه حضرت زهرا ❤🙂 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. به دعاهای تک تکتون

مبارکه عزیزم😍 بله ک بارداری😍

برای منم دعا کن لطفا😍

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

مبارکت باشه گلم، بسلامتی بغلش بگیری

چقد خدا دوست دارم که نداشته درد انتظار رو بکشی 

کاش یه نگاهی به منم می‌کرد دوساله چشم انتظارم

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

سلام عزیزان من سیکل پریودم معمولا ۳۵ روزه هستش و خیلی هم به موقع پریود نمیشم

ماه پیش ۲۸ام شدم که امروز دوباره باید میشدم حالا بیبی چک زدم مطمئن نیستم مثبته یا نه

هیجان زده شدم‌ نمیدونم چکار کنم اگه مثبت باشه خیلیییی خوشحال میشم چون تازه یک ماهه اقدام به بارداری کردم

من در آسمان خدا را دارم و در زمین تنها تو را..