2777
2789
عنوان

تولدت مبارک امام مهربونم

80 بازدید | 11 پست

آقا تو را خون حسین و شش ماهه حسین بطلبم بیام پابوست آقااااااااا...آقا این همه عاشق مثل پروانه دورت میگردن ...آقا تو غریب نیستی ...آقا تو نازدانه همه ما تاج سر همه ما ایرانی هاییی....خدایا به حق آقا علی بن موطی الرضا یه سفر مشهد بده به همه عاشقای آقا ...اونایی ک واقعا دلشون زیارت میخاد

ببخشیدا ولی اگر منظورت حضرت علی اصغر بود ایشون ۳ ماه بود

طرف دار عزت فوتبال ایران⚽️🧿💪 ʕ•ᴥ•ʔ       لطفا امضام بخوان🌹 این کاربری برای ۳ نفر🚫👇🚫👇🚫👇نفر اول : الهه که ۲۱ سالش که بارداره نفر دوم : لیندا که۱۸ تازه عقد کرده نفر سوم : من (ریحانه) که ۱۷ (چند روز دیگه میشه ۱۸) سالم و هنوز عروسی نکردم⚘❤🤰👨‍👩‍🧜‍  لایک دوست نداریم ریپلای کن😁😁       به کارما اعتقاد داشته باش.بخواه تا به دست بیاری میدونی کارما یعنی چی؟یعنی اگه بزنی میخوری اگه فحش بدی فحش میخوری اگر کار خوب کنی برات کار خوب میکنن.                        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی امین من الان حرمم انشالله خدا امام رضا بطلبه آرزو منداشو 

تورو خدااا دعا کن ما که ما سه شنبه بریمممم🫀🥺

طرف دار عزت فوتبال ایران⚽️🧿💪 ʕ•ᴥ•ʔ       لطفا امضام بخوان🌹 این کاربری برای ۳ نفر🚫👇🚫👇🚫👇نفر اول : الهه که ۲۱ سالش که بارداره نفر دوم : لیندا که۱۸ تازه عقد کرده نفر سوم : من (ریحانه) که ۱۷ (چند روز دیگه میشه ۱۸) سالم و هنوز عروسی نکردم⚘❤🤰👨‍👩‍🧜‍  لایک دوست نداریم ریپلای کن😁😁       به کارما اعتقاد داشته باش.بخواه تا به دست بیاری میدونی کارما یعنی چی؟یعنی اگه بزنی میخوری اگه فحش بدی فحش میخوری اگر کار خوب کنی برات کار خوب میکنن.                        

تولد کدوم امامه دیگ درگیر زندگی شدیم خیلی چیزایادمون رفت

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
الهی امین من الان حرمم انشالله خدا امام رضا بطلبه آرزو منداشو 

خوشا به سعادتت....یه لحظه به نیابت من یه نگاه به بارگاه طلاییش بنداز بهش بگو آقا منتظر دعوتتم ..مارو فراموش نکن عیدی ما یه سفر مشهد جور کن برام...زیارتت هم قبول 

[QUOTE=195921653]تولد کدوم امامه دیگ درگیر زندگی شدیم خیلی چیزایادمون امام رضا

قربونش برم خیلی عاشقشم

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

الهی آمین

منم دلتنگم ان شاءالله هر کی دلش میخواد خدا زیارت آقارو قسمتش کنه

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین