2777
2789
عنوان

تو بارداری و دست بلند کردن شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 32 پست
اونم با لباسش زده ک زدن نیس ب شوخی زده اتفاقی خورده گوشه چشمت بعدش خودت شورش کردی گلم البته بهت حق ...

ن محکم زد.اشکم دراومد

یه صلوات برای همه نی نی سایتی ها، و برای خوب موندن حال دل خانوادمون💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوکت محکم از گوشیم کنده شد.فکرکردم خراب شد.بعدشم ترسیدم چون سرم تو گوشی بود

حاضر جوابی اونم با شوهر....

هیچوقت نباید با همسرامون بد صحبت کنیم  فقط احترام چون به نفع خودمونه

خودتم خیلی خوش اخلاق نیستیا 

عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)
به نی نی فکر کن  دیگه قلق اون همسر بی فکرت رو هم پیدا کن  جلو بچه این صحنه ها پیش نیاد&n ...

همسرم منو میشناسه.وقتی از یکی دلم بشکنه اصلا نمیخوام و نمیتونم باهاش خوب بشم.نمیدونم چرا انقدر وحشی شد.من بهش گفتم کوری ولی اون میتونست آروم باشه یا با زدن همون لباسش بس کنه.

فكر نميكني شما جرقه رو زدي؟ كوري هم شد حرف!؟

شما چرا گیر دادید به کوری بابا ایشون گفت کوری اونم میتونست بگه خودت کوری  نه اینکه در مقابل بده استاتر عمل بدترشو نشون بده و زنه حامله رو بزنه 

من نمیدونم فاز شماها چیه🤔😥

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 💁ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ / دانی ک از ادمی چ ماند پس مرگ   عشق است و محبت است و باقی همه هیییچ......😍😍

چرا نی نی سایت اینطوری شد ؟! 😐 تا یه بحث کوچیک پیش میاد زن و شوهرا از هم ناراحت میشن . بعد اینجا تاپیک میزنن همسرم اینو اونو گفت ، مادرشوهرم اینطوریه ، خواهر شوهرم اونطوریه ‌ و.... . بس دوستان . بس جان من یه بحث کوچیک اینقدر بزرگش نکنید . همه رو ببخشید زندگیتونو بکنید 💗💗💗

شما چرا گیر دادید به کوری بابا ایشون گفت کوری اونم میتونست بگه خودت کوری  نه اینکه در مقابل بده ...

گلوم پر بغضه.خودش راحت خوابیده

قبل خوابم کلی چرت وپرت گف ک آل میاد میبرتت امشب و فلان.خاک تو سرش

عزیزم قبل از به دنیا اومدن بچه تمرین کن به شوهرت احترام بذاری مطمئن باش اونم یاد میگیره و متقابلا بهت احترام میذاره.

بچه این بی احترامیا رو ببینه اونم هیچ احترامی برای پدر و مادرش قائل نمیشه.

گلوم پر بغضه.خودش راحت خوابیده قبل خوابم کلی چرت وپرت گف ک آل میاد میبرتت امشب و فلان.خاک تو سرش

منم باردارم عزیزم درکت میکنم ولی اصلا دیگه بهش محل نذار چون کارش واقعا بد بوده وقتی چرت و پرت میگه یعنی میخواد منت کشی کنه اهمیت نده شاید ادم شد

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 💁ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ / دانی ک از ادمی چ ماند پس مرگ   عشق است و محبت است و باقی همه هیییچ......😍😍
همسرم منو میشناسه.وقتی از یکی دلم بشکنه اصلا نمیخوام و نمیتونم باهاش خوب بشم.نمیدونم چرا انقدر وحشی ...

بذار یکم بگذره هر دو آروم بشید 

کار ایشون خیلی بد بوده خیلی خیلی 

منم باردارم عزیزم درکت میکنم ولی اصلا دیگه بهش محل نذار چون کارش واقعا بد بوده وقتی چرت و پرت میگه ی ...

حتی اگر‌منت کشی هم بیاد ازش بدم اومده.دوساعته حالم خرابه.فردا وقت سونو آنومالی دارم خدا کنه چشمم سیاه نشه.