2777
2789
عنوان

تو بارداری و دست بلند کردن شوهر

470 بازدید | 32 پست

بیزارم ازش

اول از حموم اومد بدو بدو کرد نمیدونم دنبال چی یکهو پاش گیر کرد ب سیم شارژری ک گوشی من وصل بود.گفتم کوری؟‌ بعد همونطوری با لباسش یکی زد پشت سرم.ته لباس خورد گوشه چشمم.حالم خراب شد پاشدم بهش حمله کردم ولی فقط با چشمای گریون ولی نزدم برگشتم رو مبل نشستم.بعد باز گفت تقصیر خودته منم اومدم یکی آروم بازوش نیشگون گرفتم گفتم آره اینم تقصیرخودته

بعد مثل وحشی ها حمله کرد سمتم دوتا تو گوشی و دوتام زد تو سرم

ازش بدم اومد.فکرنکنم بتونم ببخشمش.حالم خرابه بدجور.

یه صلوات برای همه نی نی سایتی ها، و برای خوب موندن حال دل خانوادمون💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤬🤬🤬🤬

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
خب براچی بهش بیخودی میگی کوری😑

سوکت محکم از گوشیم کنده شد.فکرکردم خراب شد.بعدشم ترسیدم چون سرم تو گوشی بود

یه صلوات برای همه نی نی سایتی ها، و برای خوب موندن حال دل خانوادمون💚

اونم با لباسش زده ک زدن نیس ب شوخی زده اتفاقی خورده گوشه چشمت بعدش خودت شورش کردی گلم

البته بهت حق میدم بارداری و حساس

اما بهش فک نکن اینک گفته تقصیر خودت بود یعنی واقعا قصد زدن نداشته شماام بدل نگیر عزیزم