2777
2789

انشاالله خدا توی این شب مبارک تک تک شما عزیزان دل و حاجت روا کنه 🙏🙏♥️

https://uupload.ir/view/206108067_865555700982870_722076058930693570_n_eig9.mp4/

گلهای زندگی منوشوهرم 🌷🌷🌷سه تابچه دارم دوتاپسر👨‍⚕️👨‍⚕️یه دخمل👩‍⚕️ شوهرم عشقمه♥️همسر عزیزم ای بودونبودم 😍من عاشقت هستم باهمه وجودم😍
ای جان❤️

❤️❤️❤️❤️

گلهای زندگی منوشوهرم 🌷🌷🌷سه تابچه دارم دوتاپسر👨‍⚕️👨‍⚕️یه دخمل👩‍⚕️ شوهرم عشقمه♥️همسر عزیزم ای بودونبودم 😍من عاشقت هستم باهمه وجودم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

براتون دعا کردم میتونین برای منم دعا میکنین اتفاقی که از ته قلبم میخوام برام بیفته زودتر برام بیفته ...

ممنون عزیزم انشاالله امشب حاجتت برآورده بشه گلم ♥️

ای جان دلم تر خدا برام دعا کنید احتیاج دارم شوهرم مریضه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

عزیزم انشاالله همه بیماران وهمسر شماهمین امشب شفاشون و از شفا خانه کرم امام رضا علیه السلام بگیرن🙏🙏

سلام در مورد تاپیک اخرتون  بخور جوش شیرین رو توی گوگل جستجو کنید  بخور جوش شیرین کرونا ...

ببخشید خواهرم این جوش شیرین و چطوری باید استفاده کرد برای کرونا

ببخشید خواهرم این جوش شیرین و چطوری باید استفاده کرد برای کرونا

♦️اثر مثبت بخور جوش شیرین در بیماران کرونایی

🔹دکتر مسعود مردانی،متخصص بیماری های عفونی و عضو ستاد ملی مبارزه با کرونا: درباره بخور جوش شیرین، مقاله ای که تاکید کند این روش، دارای تاثیر ماهوی در درمان بیماری کروناست، وجود ندارد ولی بیماران ما که از بخور جوش شیرین استفاده کرده اند، از نظر علامتی احساس بهبودی می کنند و از نظر ما ، اشکالی ندارد.

باید بخور بشه

تو گوگل بنویسید میاره

♦️اثر مثبت بخور جوش شیرین در بیماران کرونایی 🔹دکتر مسعود مردانی،متخصص بیماری های عفونی و عضو ست ...

خیلی ممنون خواهرم لطف کردید