2777
2789
عنوان

وقتی 20 ساله شدم..

168 بازدید | 10 پست

وقتی 20 ساله شدم لجبازی ها و حرف های 15 تا 19 سالگیمو رها کردم‌..

وقتی 20 ساله شدم با نگاهی دیگه جهان را دیدم

ارام شدم و میخواهم ارام تر بشم

هر چقدر دلت میخواهد از من بگو خوب یا بد دیگر برایم فرقی ندارد..

اهسته نشسته ام کنار رود زلال و چای مینوشم!

راستی تو در چند سالگی به این ارامش رسیدی؟؟

1, 2, 3🤍🏃🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب نظرم ادم تو سربالایی زندگی بیافته دوباره قاط میزنه این ارامش مال ایته ک‌دنیا فعلا ب کامته البته نمیدونما نظرمو میگم 

ی موضول دیگ ام اینه ک ادمایی ک سختیای بزرگ میبینن بعدش باهر سختیی کمرشون کم نمیشه خم ب ابرو نمیارن ارامششون بیشتره انگار قوی ترن 

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔
این آرامش بهتر عبور از بحران های دوران نوجوانی هستش که حالا فرد به یک سازش با زندگی رسیده 

نه اونقدر هم سازش نیست تا 30 سالگی تو نوسان هستیم اکثرا اما از اون موقع بهتر شده

1, 2, 3🤍🏃🏻‍♀️
نه اونقدر هم سازش نیست تا 30 سالگی تو نوسان هستیم اکثرا اما از اون موقع بهتر شده

منظور من  این هست که ما تو دوران نوجوانی تلاش میکنیم دنیا به نفع خودمون و اون چیزی که می خوایم تغییر بدیم و این حالت افراطی داره با پدر و مادر بحث میکنیم ، لجبازی میکنیم اما تقریبا از ۲۰ سالگی به بعد فرد به نوعی سازش میرسه  یعنی یک نوع سازش نسبی نسبت به دنیا و زندگی گرچه هنوز دوست داره دنیا به نفع خودش تغییر کنه اما مثل دوران نوجوانی افراطی نیست و به قول شما تا ۳۰ سالگی ممکنه طول بکشه تا به سازش برسه