2777
2789

بچه ها من امروز خیلی عصبی و پرخاشگر شدم و سر همسرم داد می زدم و کلا کنترل خودمو از دست داده بودم بعدش بغض گلومو گرفت و زدم زیر گریه و از ته دل گریه میکردم!! 

البته چند ساله دلم حسابی پُره و چون کسیو ندارم باهاش درد و دل کنم هر چند ماه یکبار خیلی بهم می ریزم و دلم می گیره 😟

امروز رو تخت رفتم دراز کشیدم و حسابی از ته دل گریه کردم از جام که بلند شدم دیدم از دماغم خون جاری شده و رفتم دماغمو شستم یه سری لخته های کوچیک کوچیک خارج میشد تا حالا هم سابقه خون ریزی نداشتم!! 

از ظهره که از قسمت سمت چپ بینی ام که خون ریزی کرد تا مغز سرم درد میکنه اما به طور خفیف، الان بیشتر شده 🙁

علتش چیه؟ نیاز هست به دکتر مراجعه کنم یا طبیعیه؟؟ 

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

برو دکتر حتما

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا بهت رحم کرد خون دماغ شدی 

فشار خونت خیلی بالا رفته بوده 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
احتمالا از دادو فریاد عصبانیت موییرگ هات پاره شده

شایدم اما باز دوباره عصر که نرمال شده بودم و حالم خوب بود مجدد خون اومد، احتیاجی هست برم دکتر؟؟ 

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
شایدم اما باز دوباره عصر که نرمال شده بودم و حالم خوب بود مجدد خون اومد، احتیاجی هست برم دکتر؟؟  ...

خو شاید ربطی ب این عصبیت نداشت شاید بینیت خشک شده بود بعد ی دفه خونریزی کرد شاید افتاب مستقیم بت خورده شاید خدا نکنه غده ای چیزی داری (اینو مامانم داش)

خدا بهت رحم کرد خون دماغ شدی  فشار خونت خیلی بالا رفته بوده

یعنی احتمال سکته وجود داشت؟؟ 😞

شایدم اما باز دوباره عصر که نرمال شده بودم و حالم خوب بود مجدد خون اومد، احتیاجی هست برم دکتر؟؟  ...

برو شرح وحال بده لازم باشه برات ازمایش مینوسه ولی چون سابقه نداری احتمالا موییرگه  عمومی هم راه میندازه کارتو

چیز مهمی نیس شاید یه کم عصبی شدی فشارت رفته بالا 

یه کم که چه عرض کنم؟! دیوونه شده بودم کلا 

عصبانیتم از کنترلم خارج شده بود😓