2777
2789

تو رمانای الکترونیک اسطوره از همه قشنگتر بود 

Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شهید نمیشوم

یادت باشد

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..

خانومم باش

میگفت عاشق که بشی ترکت میکنن💔 میگفت دلبسته بشی ترددت میکنن💔 میگفت پول داشته باشی دنیا رو خریدی وگرنه میڱذره یه عمری تو هیچ خوشی ای ندیدی💔 بیچاره منی که فکر میکرد تو واقعی دوسش داری✨ زندگی قشنگ نیس فقط اداشو در میاره⚡ از همه رسیدنا ما فقط دستمون به غم رسید✨ قبل تو هبچکس بعد تو هیچکس✨ آرزو کنم برگردی برگشتن بلدی؟:) برای آرامش دلم صلوات میفرستی خواهر؟💛 خدایا منو به مراد دلم برسون خودت می‌دونی که چقدر تو دلم پر گریه هس🥺⁦❤️⁩ ممنونم خدا جونم ممنونم بهترین خدا ممنونم واسه همه چی ممنونم ⁦⁦☘️⁩⁦❤️⁩ من می‌دونم که خدا منو بالاخره به مراد دلم میرسونه چون من به خدای مهربونم ایمان دارم😍 خدایا شکرت واسه همه چی🙃⁦❤️⁩ شکرررررر خدا جوووونم😊⁦❤️⁩ 

رمان های نتی راز یک سناریو

کتاب هم پرنده خارزار خیلللللی خوبه

بزرگسالی مثل این می‌ماند که موقع عبور از خیابان هر دوطرف را نگاه کنی و بعد توسط هواپیما زیر گرفته شوی🤕🤕🤕

اولین و شیرین ترین رمانی ک تا اخر تو ذهنم میمونه خوندم اسمش ازدواج اجباریه و در همسایگی گودزیلا و به توان ۶ یا ۳ دقیقا یادم نی

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

با جین ایر خیلی ارتباط برقرار کردم و دوسش داشتم

استار گرل و استار بوی نیز هم

هیچکسان و پسران بد هم خوب بودن😁

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️