parya_glh مدیر استارتر عضویت: 1400/03/31 تعداد پست: 36 عنوان دندون 😑 108 بازدید | 18 پست سلام.من چندسال پیش یه دندون اصلی عقبمو پر کردم الان یه تکه کوچیک ازش افتاده،بنظرتون برام مواد میزاره یا میتراشه؟ بی حسی هم لازمه؟؟ 1400/03/31 | 23:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زیباترین_پسر_ایران عضویت: 1400/03/31 تعداد پست: 505 نه چون عصب کشی یه بار کرده بدون بی حسیه باید کل مواد رو خالی کنه جدید بزنه نمیشه روش بزنه راه در جهان یکی است و آن راه راستی است
parya_glh مدیر استارتر عضویت: 1400/03/31 تعداد پست: 36 نه چون عصب کشی یه بار کرده بدون بی حسیه باید کل مواد رو خالی کنه جدید بزنه نمیشه روش بزنه نه عصب کشی نکردم دکتر گفت یا مواد میزاره یا میتراشه بنظرت چیکار میکنه؟بی حسی لازمه؟
maghror۱۲۲ عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 2259 برین زودتر پرش کنید تا کامل خراب نشده اقا هستم. عزیزمو گلم ممنوع
bts_jk_oppa عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 1695 پر کردی بعدش اذیتت نمیکرد؟ من تقریبا یه ماه دوماه پیش پر کردم هفته پیش آدامس خوردم از اون روز انگار یه دردریزی داره وقتی فشارش میدم دنیا ارزش نداره خودتو اذیت نکن..... بجاش بقیه رو اذیت کن یَک حالی میده 😝 آرمی💜
bts_jk_oppa عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 1695 نه عصب کشی نکردم دکتر گفت یا مواد میزاره یا میتراشه بنظرت چیکار میکنه؟بی حسی لازمه؟ نه لازم نیست دنیا ارزش نداره خودتو اذیت نکن..... بجاش بقیه رو اذیت کن یَک حالی میده 😝 آرمی💜
parya_glh مدیر استارتر عضویت: 1400/03/31 تعداد پست: 36 پر کردی بعدش اذیتت نمیکرد؟ من تقریبا یه ماه دوماه پیش پر کردم هفته پیش آدامس خوردم از اون روز انگار ... نه اصلا من چندین سال پیش پر کردم با مواد خوب
parya_glh مدیر استارتر عضویت: 1400/03/31 تعداد پست: 36 برین زودتر پرش کنید تا کامل خراب نشده امشب ریخت فردا میرم سراغش استری دارم
bts_jk_oppa عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 1695 نه اصلا من چندین سال پیش پر کردم با مواد خوب ادامسم خوردی؟ مال من اصلااااا اذیت نمیکرد آدامس خوردم انگار حالت لقی داره البته مال من خیلیی وضعش خراب بود دنیا ارزش نداره خودتو اذیت نکن..... بجاش بقیه رو اذیت کن یَک حالی میده 😝 آرمی💜
parya_glh مدیر استارتر عضویت: 1400/03/31 تعداد پست: 36 ادامسم خوردی؟ مال من اصلااااا اذیت نمیکرد آدامس خوردم انگار حالت لقی داره البته مال من خیلیی ... مال من رو عصب بود عصب کشی نکرد گفت نمیخواد خیلی داغون بود ولی اصلا اذیت نمیشه
bts_jk_oppa عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 1695 مال من رو عصب بود عصب کشی نکرد گفت نمیخواد خیلی داغون بود ولی اصلا اذیت نمیشه درد نداشت پر کردی؟ برا من عصب کشی کرد مرررررردم از درد پر کردنی هم کلی دهنم سوخت دنیا ارزش نداره خودتو اذیت نکن..... بجاش بقیه رو اذیت کن یَک حالی میده 😝 آرمی💜
parya_glh مدیر استارتر عضویت: 1400/03/31 تعداد پست: 36 درد نداشت پر کردی؟ برا من عصب کشی کرد مرررررردم از درد پر کردنی هم کلی دهنم سوخت اصلا درد نداره من سابقم خرابه تا دلت بخواد پرکردم و شیریامو عصب کشی کردم ولی الان برا یه ذره که افتاده میترسم
bts_jk_oppa عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 1695 اصلا درد نداره من سابقم خرابه تا دلت بخواد پرکردم و شیریامو عصب کشی کردم ولی الان برا یه ذره که افتا ... منم از الان یکی ندارم😂 یکی و مجبوری کشیدم یکی هم پر کردم دندون نیست که مثل کاغذع دنیا ارزش نداره خودتو اذیت نکن..... بجاش بقیه رو اذیت کن یَک حالی میده 😝 آرمی💜
parya_glh مدیر استارتر عضویت: 1400/03/31 تعداد پست: 36 منم از الان یکی ندارم😂 یکی و مجبوری کشیدم یکی هم پر کردم دندون نیست که مثل کاغذع مال منم جنسش افتضاحه😂
bts_jk_oppa عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 1695 مال منم جنسش افتضاحه😂 بخدا دوستم دندوناش زرررد زرررده اصلا مسواک نمیزنه اونوقت یدونه خراب ندارع بعد من یه وعده مسواک نزنم باید برم دکتر دنیا ارزش نداره خودتو اذیت نکن..... بجاش بقیه رو اذیت کن یَک حالی میده 😝 آرمی💜