2777
2789

سلام

کسانی که از بند انداز برقی استفاده می کنن بگید لطفا چه مارکی استفاده می کنن ازش راضی هستن یا نه 

کلا خریدنش خوبه یا نه 

و هر چیز دیگه ای که در موردش لازمه بدونم رو بگید لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من دارم خیلی خوبه کار آدمو راه میندازه ولی نباید نزدیک ابرو و چشم ببری برای مواقعی که حال و حوصله نداری بری ارایشگاه یا وقتشو نداری یا نمیتونی زود زود بری سالن خوبه مال من اصلا نخ پاره نمیکنه و راضیم سال۹۸خریدم ۷۵تومن الان نزدیکه ۳۰۰هس اشتباه نکنم مارک Roze

سلام من دارم خیلی خوبه کار آدمو راه میندازه ولی نباید نزدیک ابرو و چشم ببری برای مواقعی که حال و حوص ...

من ابن بالای ابرو یعنی بین ابرو و موهای سر که دو طرف پیشونی حساب میشه رو می خوام بردارم

اونجارو میشه برداشت؟

من ابن بالای ابرو یعنی بین ابرو و موهای سر که دو طرف پیشونی حساب میشه رو می خوام بردارم اونجارو میش ...

اره فقط باید با هدبندبلنداروبگیری بالا راحت برمیداره برا ابروهم دستت بگیر روش اصلا برنمیداره نمیکنشون

من ابن بالای ابرو یعنی بین ابرو و موهای سر که دو طرف پیشونی حساب میشه رو می خوام بردارم اونجارو میش ...

اصلا نمیشه بنظرمنکه چیز به درد بخوری نیست چون نخش ضخیمه و موهای بلند را میکنه فقط

یه روز خوب میاد