2777
2789
عنوان

شوهر خسیس

270 بازدید | 17 پست

حقوق میگیره اصلا پول ّه من و بچها نمیده

همه چی میخره

چکار کنم پول بده 

خسته شدم انقدر به زبون نرم بهش گفتم و اونم ردم کرده

سرکارم نمیزاره برم😒😒😒

نی نی یار جان🙁🙏ایندفعه با سیمکارت پدرشوهر خواهرم 😐😐😐کاربری ساختم...دیگه کل فامیل رو قبضه کردم رحم کن نترکون...منم قول میدم دختر خوبی باشم 😍🤭

خب منم دوست دارم تو کارتم و کیفم پول باشه

نی نی یار جان🙁🙏ایندفعه با سیمکارت پدرشوهر خواهرم 😐😐😐کاربری ساختم...دیگه کل فامیل رو قبضه کردم رحم کن نترکون...منم قول میدم دختر خوبی باشم 😍🤭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارتشو بگیر برو واسه خودت پول بزن حالشو ببر شب خوابه کارتشو بگیر اگه رمزشو میدونی

خب اس ام اس میاد 

نمیده کارتشو

خب اس ام اس میاد  نمیده کارتشو

گوشیشو بنداز تو مستراح شب خوابه یواشکی کارتشو بگیر یه موجودی بزن صبح ببر بچسبونش به پیشونیش بعد بگو تو میگفتی پول ندارم که

راه در جهان یکی است و آن راه راستی است
گوشیشو بنداز تو مستراح شب خوابه یواشکی کارتشو بگیر یه موجودی بزن صبح ببر بچسبونش به پیشونیش بعد بگو ...

😂😂😂😂

کارت یارانه رو بگیر 

یک کتاب یا یه متن پیدا کن مثلا داری میخونی بهش نشون بده متنش تو روانشناسی هس؛میگه برا خانومتون پول جلو اینه بزارین حتی دستش ندین غرورش میشکنه 

تو یه نامه براش بنویس کلی ازش تشکر کن بعد بگو چیزی کم نمیزاری ولی پول تو جیبی لازمم میشه 

بهش ثابت کن با برنامه ریزی مثلا بگو وای امروز خونه نبودی فلانی خونه بود گفت بیزحمت یکم پول بدم کیفمو جا گذاشتم از خجالت اب شدم هیچی نداشتم 

یا بگو امروز خاستم یه لباس یهو بخرم با بقیه رفتم بیرون ولی هیچی پول نداشتم فلانی فهمیده گفته اگه نداری بدم بهت

در کنار اینام از پولایی مه برا خرید بهت میده یه مقدارشو برا خودت بردار

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 
کارت یارانه رو بگیر  یک کتاب یا یه متن پیدا کن مثلا داری میخونی بهش نشون بده متنش تو روانشناسی ...

همه خریدا با خودشه حتی لباس زیرم باهام میاد😒

همه خریدا با خودشه حتی لباس زیرم باهام میاد😒

با بقیه نمیری خرید اصن که بگی پول بده برم خرید ؟یا از فامیل یا همسایه ای کسی چیزی بگیری بعد به شوهرت بگی پولشو بده بدم؟

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 
با بقیه نمیری خرید اصن که بگی پول بده برم خرید ؟یا از فامیل یا همسایه ای کسی چیزی بگیری بعد به شوهرت ...

نه همش با خودش

متاسفانه