2777
2789
عنوان

مدل مو برای یک مهمونی ساده

470 بازدید | 6 پست

خانوما به نظرتون برای یک مهمونی با خانواده و بعضی از اقوام شوهرم موهامو چه مدلی درست کنم؟ هم ساده باشه هم شیک؟ مثلا جلوش بافت تل مانند بزنم موهام لخت کنم؟؟ یا اینجوری دیگه خیلی ساده س؟

احترام گذاشتیم، فکر کردن نمی فهمیم...توجه کردیم، خیال کردن گدای محبتیم...وای به حال این مردم...نه محبت سرشان می شود نه توجه‌..کنار این مردم شاد نمی شوی..فقط تنهایی را بیشتر حس میکنی...

من خودم برا مهمونیا از حمام که اومدم بیرون موهامو ۴ تا بافت میکنم بعد سشوار میکشم بعد بازشون میکنم فرای ریز طبیعی میشن

بعد دو تا بافت کوچیکم اینور و اونور صورتم میکنم بقیشو باز میزارم

البته موهات باید کمی بلند باشه قشنگ میشه خیلی،ساده هم هس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم برا مهمونیا از حمام که اومدم بیرون موهامو ۴ تا بافت میکنم بعد سشوار میکشم بعد بازشون میکنم ف ...

چه جالب امتحان میکنم   

احترام گذاشتیم، فکر کردن نمی فهمیم...توجه کردیم، خیال کردن گدای محبتیم...وای به حال این مردم...نه محبت سرشان می شود نه توجه‌..کنار این مردم شاد نمی شوی..فقط تنهایی را بیشتر حس میکنی...
به نظرم این مدل باز شنیون هم سادس هم جذاب

اره خیلی قشنگه