2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 143 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله  به عشقم میرسم خوشبخت میشم؟

اگه طرفت تلاش کنه میرسین بهم🥰

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
سلام عزیزم الان هفده سال منتظر این جوابم فردا به دستم می رسه بگو جوابش خوب یا نه 😑😑😑😑😑

خوبه 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

سلام عزیزم صلوات فرستادم 

بهم بگو لطفا شخصیت ظاهر قدم

بعد بگو من ب عبد میرسم یان منظورم ازدووج؟

برای سلامتی پدرو مادرم دعا کنید تنها امید من تو این دنیا بابامه مادرم هستند🙏🏻مرسی بابت دعاهای قشنگتون مهربونا🤗😘
سلام گلم همسرم یه کاری میخواد انجام بده اونجوری که میخواد میشه؟

تقریبا گلم طبق خواسته تون میشه ولی انتظار زیاد نداشته باشین 

بیا هرچی درموردم به ذهنت میعد بگو خودم کراشم اینده ام شوهر اینده م و... مشکلاتم کی حل میشن توروخدا🥺🥺🥺🥺 میشه بگی🥺🥺🥺🥺هرچی به ذهنت میاد درمورد هرچی🥺❤️😭😭😭😭

کراشم کی پیام میده برمیگرده؟؟

پروفایل کی چک میکنه😭

اگه طرفت تلاش کنه میرسین بهم🥰

خانواده ها مخالفتی نمیکنن اگر اره چند وقت طول میکشه رضایت بدن؟

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز

داغ ترین های تاپیک های 2 روز گذشته

عاشق شدین

kkkkkkkkkkk | 11 ساعت پیش