2777
2789

اول از همه سلام دوستای گلم😍

میخوام براتون خاطره سالگرد عقدم رو بگم براتون🤩

٢٨ مرداد عقدم بود و ٢٩ مرداد تولدم🤗

چون همسرم سرکارش بود ما یه هفته زودتر جشن گرفتیم

صبح زود من بیدار شدم یه دوش گرفتم همسرم بهم زنگ زد گفت یه کادو برات گرفتم گرمی یک میلیونه😃 منم گفتم طلاس میگفت ن ن تا منو یکم اذیت کنه (دوس داره سر به سرم بزاره) منم گفتم باشه🤪 تو راست میگی طلا نیست بعد دیگه قطع کردم و موهامو خشک کردم

بالاخره خدا بغلمو با دستاش پر کرد خدایا خیلی دوست دارم نذاشتی حسرت مادرشدن رو دلم بمونه 🥺❤                            امضای قبلیم:خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی🌙🥺؟                           🥀🥲              ما کوچیکا خدامون بزرگه.......🍂🌱                گاهی گمان نمیکنی ولی میشود🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرار شد همسرم شام بیاد خونمون منو مامانم و بابام هم رفتیم کلی خوراکی و میوه خریدیم همسرم رو هم تو خیابون دیدیم گفت رفته کيک سفارش داده هرموقع کيک آماده بشه کيک رو میاره و میاد😍

ماهم برگشتیم خونه به کمک مامانم شام درست کردیم بعد من رفتم یکم آرايش کردم بعد یه لباس قرمز داشتم همسرم واسم هدیه آورده بود اون رو پوشیدم و موهام رو درست کردم

بالاخره خدا بغلمو با دستاش پر کرد خدایا خیلی دوست دارم نذاشتی حسرت مادرشدن رو دلم بمونه 🥺❤                            امضای قبلیم:خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی🌙🥺؟                           🥀🥲              ما کوچیکا خدامون بزرگه.......🍂🌱                گاهی گمان نمیکنی ولی میشود🥰

صدای زنگ آیفون اومد رفتم درو باز کردم همسرم بود با کیک و شمع و شکلات و بادکنک اومد😍❤️

کيک رو ازش گرفتم و گذاشتم داخل یخچال و رفتم کنارش نشستم و کلی باهم بازی کردیم☺️

شام که آماده شد رفتیم شام خوردیم بعد از یه ربع مادر شوهرم(عمه ام) خواهر شوهرم(دختر عمه ام) و شوهرش و جاریم(دختر عمه ام) و بقیه عمه هام اومدن خونمون من گفتم شهاب اینا چرا اومدن البته منظورم بقیه عمه ها بود ن خانواده خودش گفت من دعوتشون کردم🤩