2777
2789
عنوان

راز سلامتی خانواده ی دوستم!

1586 بازدید | 19 پست
یکی از دوستام که خانوادگی چند ساله اصلا توی پاییز و زمستون مریض نمیشن حتی بچه هاشون و برای همه عجیبه این موضوع امروز که باهم صحبت میکردیم بالاخره راز مریض نشدنشون رو برام گفت. گفت که از یه کتاب طب سنتی کمک گرفته و این برنامه رو ریخته که از اول پاییز تا آخر زمستون هفته ای دو وعده شام غذای اسفناجی میخورن و یه وعده هم انواع سوپ و آش با شلغم فراوون و تقریبا هر روزم لیمو شیرین.باور کنید بچه ها هم خودش هم دو تا بچه هاش هم شوهرش کل پاییز و زمستون حتی یه سرفه هم نمیکنن و اصلا سرما نمیخورن . البته دوستم میگه قبلا که این برنامه رو نداشتیم و این چیزا رو نمیخوردیم حتی واکسن آنفولانزا هم میزدیم ولی همش مریض بودیم. سه سالی هست که با این روش کاملا از مریض شدنمون پیشگیری میشه. نظر شما چیه دوستان؟ شما مورد مشابهی ندیدین؟برای من که خیلی جالب بود!
دور باشید از کسی که مدام....کفر دارد نهفته...ایمان فاش!!!
منم چندسالیه سرمانخوردم.ارزو به دل موندم یبارصدام بگیره.
هیــــــــــــــــــــــــس !!!یواشتر از عشقتون بگید !!!شاید کسی تنها باشه !!! اینقدر این باهم بودنتونو به رخ نکشید... قدرش را بدانید... دستانش را ببوسید... ساعتها نگاهش کنید... از دستش ندهید... برایش وقت بگذارید... از کنارش بودن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم اصلاً سرما نمیخورم هر چند سال ممکنه اگه کسی تو خانواده سرماخورگی شدید داشته باشه و ویروسش به من برسه،کمی سوزش و خارش گلو داشته باشم مثلاً سال پیش بعد از چهار سال از مامانم گرفتم و دو روز گلوم ناراحت بود،بدون سرفه
سال ۹۶،سال مادر شدن من،خدایا ازت ممنونم بخاطر همه خوشبختیهایی که به من عطا کردی
خدا رو شکر منم کلا خیلی کم سرما میخورم.از بچگی تا حالا.سیستم ایمنی بدن بعضیها قویه.تغذیه هم خیای مهمه.
فروشگاه احساس خوب شیراز ...30 متری سینما سعدی...جنب بانک کشاورزی از صفحه اینستاگرام ما دیدن کنید ؛ feelgood.Ir feel.wood
بعضیا واقعا سیستم ایمنی بدنشون قوی هست و مریض نمیشن که خب قضیه ی اونا فرق داره . امیدوارم همواره قوی بمونن!
دور باشید از کسی که مدام....کفر دارد نهفته...ایمان فاش!!!
عزیزم همسر من با اینکه خودش پزشکه اصلا به دارو درمانی اعتقاد نداره اول پایزز زنجبیل تازه رنده میکنه بهمراه لیمو ترش که آبشو میگیره و بهماره تفالش با زنجفیل قاطی میکنه و مقداری عسل هم میزنه بهش اینو تو شیشه در بسته میذاره و هر روز 1 قاشق از اونو با آب مخلوط میکنه و میخوریم و ما هم هیچوقت مریض نمیشیم دخترمم همینطور الان که 4 سالشه یکبار آنتی بیوتیک مصرف کرده چشمش نزنم
عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت که گناه دگران برتو نخواهند نوشت😊
این رژیم غذایی هم که گفتین میتونه موثر باشه.خوبه که بچه هاش همکاری کردن
فروشگاه احساس خوب شیراز ...30 متری سینما سعدی...جنب بانک کشاورزی از صفحه اینستاگرام ما دیدن کنید ؛ feelgood.Ir feel.wood
ببین چیکار کرده که بچه هاش حاضر به خوردن این چیزا شدن.اون هنر میخواد
شلغم واقعا برا سرما خوردگی خوبه به نظر من شیرین و خوشمزه هم هست نمیدونم چرا بعضیا بدشون میاد!
سقراط میگه:وقتی دیدید سایه انسان های کوچک در حال بلند شدن است... بدانید آفتاب سرزمین شما در حال غروب کردن است.