تو از خدا برایم خیر بخواه شاید بخاطر تو خدا نه نگوید من هم قابل باشم به یادت هستم سپاس از اینکه دعایم کردی❤ میدونی سختی واقعی چیه؟؟؟اینکه والدینت آرزوهات رو نابود کنن و خودشون رو مالک تو بدونن، بال پرواز ندن و تو محکوم به زنده موندن باشی.در برابر انسان بیگناهی که بدنیا میارید یکم احساس مسئولیت کنید.وگرنه حیوانات اهلی و وحشی نیز تولید مثل را آموختهاند.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الکی نیست ک اتفاقا اونا باید بترسن پیجشونو بدن دست کسی قرار داد میبدن رو هوا نیست همینجور ندیده نشناخته ادمین نمیکنن ک من ادمین پیج بودم ولی حضوری تو همون مغازه بودم ب هر کسی اعتماد نمیکنن ندیده نشناخته
من این ادمینای غیرحضوری مد نظرم بود بیشتر مثلا اگهی هاشونو میبینم حقوق۲ تا ۶ تومن 😐اونم بدون ...
عزیزم کسی نمیاد پیجشو ک کلی زحمت کشیده بالا بیاد همینجوری بده دست کسی چون ی رمز عوض کنی پیج واسه اون دیگ بالا نمیاد حالا چجور شمارو پیدا کنه؟ چجور پیجشو پس بگیره؟ بعدشم ادمین باید تو مغازه یا انبار حضور داشته باشه از موجودی اجناس باخبر باشه من ک ادمین بودم هر دیقه کسی پیام میداد باید میرفتم چک میکردم چیزی ک میخواست هست یا ن نزدیک 200،300تا جنس با سایزبندی مختلف تو مغازه بود خودم ی روز نمیرفتم کارا میموند چون خودم حضوری باید میرفتم چک میکردم شما از راه دورر فقط میتونی براشون مشتری پیدا کنی مث شرکت نفیس ک بازیاب داره همچین حالتی