2777
2789

واقعا نمیدونم چیکار باید کنم خودم محصلم و زیاد درآمدی ندارم . به جز کمک های مالی چیکار میشه کرد واقعا؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه امکانش هست به دانش آموزانی که بضاعت مالی ندارن برن کلاس کنکور و کلاسای متفرقه درسی ،درس یاد بده ...

اره مخصوصا تو پرورشگاها. خیلی احتیاجه چون پول ندارن معلم خصوصی بگیرن 

هر کی با ما مشکل داره 🙋 مشکل گشا ابلفضل 😂🤣

لباس های گرمی که خانواده استفاده نمیکنن رو جمع کن بهشون بده 

غذای گرم اگر اضافه اومد از خانواده اجازه بگیر و بریز تو ظرف و برو بده به اینایی که سطل زباله رو میگردن یا اندازه بیست تومن پول بده به نونوایی که اگر کسی اومد و پول نداشت بهش نون بده یا پنجاه تومن ببر بده داروخونه که اگر کسی پول نداشت این مقدار پول داروشو از من قبول کن

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

لباس های گرمی که خانواده استفاده نمیکنن رو جمع کن بهشون بده  غذای گرم اگر اضافه اومد از خانواد ...

اینارو میتونی با پول تو جیبیت که جمع میکنی انجام بدی

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

پرورشگاه ها کجا ها هستن؟؟ من واقعا نمیدونم کجا باید برم!!

تو نت بزن پرورشگاه و پیدا کن البته من معلمم راحت میتونم رفت و امد کنم ولی شما رو نمیدونم که راه میدن یا نه 

هر کی با ما مشکل داره 🙋 مشکل گشا ابلفضل 😂🤣