2777
2789
عنوان

این چه نشونه ای میتونه باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 44 پست
دوربین فروشیا . بگی میخای کوچیک باشه و برا خونه ات بزاری وقتی که میری سرکار خیالت راحت باشه

اره حتما این کادو میکنم.شنود خوب نیس؟

هربار ناراحتم کنی کمتر منو داری...مثل خیلیا که الان دیگه منو ندارن ولی خودشون نمیدونن🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب موقعیت پیش میاد معتاد باشه هر روز میکشه وقتای ک میدونی زیاد خونه هست تو قبلش بمون و قایم شو

اخه احساس میکنم پیک نیکو میبره خارج از خونه چون بدنه ش خاکیه

هربار ناراحتم کنی کمتر منو داری...مثل خیلیا که الان دیگه منو ندارن ولی خودشون نمیدونن🙃
پس ببرش تست بده مشکوکه یا شایدم دوستاش میره قلیون

بیشتر به دوستاش مشکوکم اخه قبالا خیلی بحث کردم سرشون

خب عزیزم مگه صدا مواد کشیدنو بلدی؟؟ شنود زیاد نمیتونی ثابت کنی که واقعا صدای مواد کشیدن بوده

دوربین گذاشتنم جرمه؟

عزیزم نمیخای که فیلمشو پخش کنی تو قانونا زنشی فقط میخای مطمن بشی نیازی نیس هیچوقت به همسرت یا کس دیگ ...

بله واقعا .مرسی

اخه میگه تست میریم اگهدبخوای

ینفرو میشناختم همه چی میکشید، زنش اعتراض میکرد میگفت من معتاد نیستم، بیا همین الان بریم آزمایش  بدیم

فک کنم ازمایش هم داده بود چن باری، تو آزمایش نشون نمیداد، نمیدونم چه ترفندی میزنن که معلوم نشه

اخه میگه تست میریم اگهدبخوای

خواهر من الان اصل معتادارو نمیتونن بفهمن صد تا چیز هست ک منفی نشون بده چی میگی عزیزم

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
ینفرو میشناختم همه چی میکشید، زنش اعتراض میکرد میگفت من معتاد نیستم، بیا همین الان بریم آزمایش   ...

بله صد تا اینجوری مسائل هست یکیش نمیدونم چی بوود همسرم میگفتا یادم نیس به ادرارت بریزی منفی نشون میده

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
ینفرو میشناختم همه چی میکشید، زنش اعتراض میکرد میگفت من معتاد نیستم، بیا همین الان بریم آزمایش   ...

خدا لعنتشون کنه

بله صد تا اینجوری مسائل هست یکیش نمیدونم چی بوود همسرم میگفتا یادم نیس به ادرارت بریزی منفی نشون مید ...

خدایا