2777
2789
عنوان

باردار های ماه اول

142 بازدید | 29 پست

خسته نباشید خانم ها ببخشید من این ماه اقدام کردم الان چند روز پیش کمر درد داشتم بعد دور نافم درد گرفت و سه روزم هست حالت تهوع دارم اما جوری نیست ک بزنه زیر دلم. 

میخواستم بدونم شماها ک حالت تهدع داشتید حالت بد میشد یا فقط حالتشو داشتید؟ 

مربی رقص دارای مدرک بین المللی 💃دانشجوی کارشناسی مشاوره 

من اولا حالتشو داشتم دو‌روزه بالا میارم از صب تا شب هرچی میخورم بلافاصله بالا میارم

دعاي بي كسان را ميخَرد اخر خدا يك شب 🥺💔٢١خرداد بي بي چكم مثبت شد خدايا شكرررت ميسپارمش ب خودت مواظبش باش خدايا تا اينجا بودي از اينجا ب بعدشم حواست بهم باشه خدايا ب بزرگي خودت قسم دامن همه منتظرا رو سبز كن الهي امييين🥺😻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اولا حالتشو داشتم دو‌روزه بالا میارم از صب تا شب هرچی میخورم بلافاصله بالا میارم

چندماه تون هست؟ 

من الان فکر کنم پنج هفتمه... والله علایم ندارم هیچی

هفته هشت و هفت شروع میشه منم تازه شروع شده😭

دعاي بي كسان را ميخَرد اخر خدا يك شب 🥺💔٢١خرداد بي بي چكم مثبت شد خدايا شكرررت ميسپارمش ب خودت مواظبش باش خدايا تا اينجا بودي از اينجا ب بعدشم حواست بهم باشه خدايا ب بزرگي خودت قسم دامن همه منتظرا رو سبز كن الهي امييين🥺😻
چندماه تون هست؟ 

هفت هفته

تهوع و استفراغ من از هفته ۶ شروع شد

اگه نداری هی نگو چرا ندارم که خیلییی اذیت کننده س

منم هی میگفتم این چ بارداریه😆😆چرا هیچیم نیس

🖤بابا جونم روحت شاد😞 الهم صلی الله محمد و آل محمد🖤•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟♥️⃟   𝕎ℍ𝔼ℝ𝔼 𝔼𝕍𝔼ℝ 𝕐𝕆𝕌 𝔸ℝ𝔼 𝕄𝕐 ℍ𝔼𝔸ℝ𝕋 𝕀𝕊  هرجا باشی قلبم اونجاست . .! ❥ 
تهوع و استفراغ من از هفته ۶ شروع شد اگه نداری هی نگو چرا ندارم که خیلییی اذیت کننده س منم هی میگفت ...

🤣 

تهوع و استفراغ من از هفته ۶ شروع شد اگه نداری هی نگو چرا ندارم که خیلییی اذیت کننده س منم هی میگفت ...

منم هی گفتم الان شب و روز ندارم 😭😑

منم هی گفتم الان شب و روز ندارم 😭😑

منم همینطور

هر روز یه درد جدید اضافه میشه کاشکی زودتر تموم شه 😁

🖤بابا جونم روحت شاد😞 الهم صلی الله محمد و آل محمد🖤•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟♥️⃟   𝕎ℍ𝔼ℝ𝔼 𝔼𝕍𝔼ℝ 𝕐𝕆𝕌 𝔸ℝ𝔼 𝕄𝕐 ℍ𝔼𝔸ℝ𝕋 𝕀𝕊  هرجا باشی قلبم اونجاست . .! ❥ 
منم همینطور هر روز یه درد جدید اضافه میشه کاشکی زودتر تموم شه 😁

اخی نازی

من چرا په هیچی ندارم

عین ادم عادی ریلکس میچرخم

تقصیر خودمونه: بعضی ها عددی نبودند ما انها را به توان رساندیم!!