خسته نباشید خانم ها ببخشید من این ماه اقدام کردم الان چند روز پیش کمر درد داشتم بعد دور نافم درد گرفت و سه روزم هست حالت تهوع دارم اما جوری نیست ک بزنه زیر دلم.
میخواستم بدونم شماها ک حالت تهدع داشتید حالت بد میشد یا فقط حالتشو داشتید؟
مربی رقص دارای مدرک بین المللی 💃دانشجوی کارشناسی مشاوره
من اولا حالتشو داشتم دوروزه بالا میارم از صب تا شب هرچی میخورم بلافاصله بالا میارم
دعاي بي كسان را ميخَرد اخر خدا يك شب 🥺💔٢١خرداد بي بي چكم مثبت شد خدايا شكرررت ميسپارمش ب خودت مواظبش باش خدايا تا اينجا بودي از اينجا ب بعدشم حواست بهم باشه خدايا ب بزرگي خودت قسم دامن همه منتظرا رو سبز كن الهي امييين🥺😻
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من الان فکر کنم پنج هفتمه... والله علایم ندارم هیچی
هفته هشت و هفت شروع میشه منم تازه شروع شده😭
دعاي بي كسان را ميخَرد اخر خدا يك شب 🥺💔٢١خرداد بي بي چكم مثبت شد خدايا شكرررت ميسپارمش ب خودت مواظبش باش خدايا تا اينجا بودي از اينجا ب بعدشم حواست بهم باشه خدايا ب بزرگي خودت قسم دامن همه منتظرا رو سبز كن الهي امييين🥺😻
تهوع و استفراغ من از هفته ۶ شروع شد اگه نداری هی نگو چرا ندارم که خیلییی اذیت کننده س منم هی میگفت ...
منم هی گفتم الان شب و روز ندارم 😭😑