2777
2789

سلام دوستان من صورتم جوشای  ریز زیر پوستی داره ک هی کم و زیاد میشن ،میخواستم ی دکتر خوب توکرج بهم معرفی کنید, و اینکه ی مرکز لیزر خوب هم بهم معرفی کنید من در کل کم مو هستم و موهامم خیلی ضخیم نیس، اطلاعی هم راجع به لیزر و دستگاهاش ندارم اگه میتونید کمکم کنید ، 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر لاله کدیور رو تعریف کردن به زور نوبت گرفتم پارسال فقط چند تا پماد شد یک میلیون

ذره ای تاثیر نداشت 

پولمو ریختم دور

زیر گونم لک افتاده برگشته میگه سایه گونت افتاده

با اصرار چراغ قوه انداخته قبول کرده بعد میگی خیلی حساس شدی حالا یه پماد میدم  

مطربا بهر خد ، تو غیر شمس الدین مگو
چقدر لاله کدیور رو تعریف کردن به زور نوبت گرفتم پارسال فقط چند تا پماد شد یک میلیون ذره ای تاثیر ند ...

من سال۹۳رفتم پیشش واسه جوش صورت خوب بود ولی داروهاش اون موقع شد ی تومن فقط ی پمادش ۶۰۰درصورتی ک صورتم چیزیشم نبود قرص ایمیدن داد ک وری فکر میکنم۶۰بود الان خ بیشتره

من سال۹۳رفتم پیشش واسه جوش صورت خوب بود ولی داروهاش اون موقع شد ی تومن فقط ی پمادش ۶۰۰درصورتی ک صورت ...

به منم دوتا پماد داد هیچ اثری نکرد

هی میگه سایه گونت افتاده

گونمو با دست کشیدم صاف کردم میگم بازم میگی سایه س؟

مطربا بهر خد ، تو غیر شمس الدین مگو

من با وسواس خیلی زیاد این مرکز رو انتخاب کردم اونم چون دوستام اونجا رفته بودن و جواب گرفتن موهاشون اصلا در نمیاد قیمت شون هم مناسبه 

من ۶ جلسه است مرکز لیزر تاج میرم تو عظیمیه میدان مهران برج ماندگار طبقه ۸ واحد ۸۰۹ 

خیلی کلینیک پوست و مو تمیز و شیکی و آرومی هست 

اپراتور خیلی وارده 

تزریق فیلر لب روسی و بوتاکس شون هم شلوغه 

دستگاه لیزرشون هم اصلا درد نداره چند نفر رو معرفی کردم تا الان 

در کل مدیریتشون خوبه مراجعه کننده ها با کمترین معطلی کارشون انجام میشه 

تلفنشون 👇🏻👇🏻👇🏻

09909056926