2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا؟؟؟؟

112 بازدید | 14 پست

با اینکه شوهرم دست بزن داره و چندین بار زده بود و من به کسی نگفتم

خسیسه شکاکه و دائم تو خونه بودم 

۴ شنبه باهم درگیر شدیم زد و گفت برو

منم رفتم  پزشک قانونی و مهریه گزاشتم اجرا ولی الان یه جوریم میگم کاش زندگیم بعد۳ سال خراب نمیشد 

من زندگیمو دوس داشتم ولی از دستش بریدم اینقدر که محدودم کرد ۶روزه خونه بابامم ولی نه زنگی زده نه پیامی دلم برای خونم تنگ شده دلم برای حال خوبی که بعضی وقتا داشتیم تنگ شده 

میترسم تا کارای طلاقم تموم شه دق کنم🥺🖤

عزیزم تا دیر نشده مشاور برو اینجام به حرفای خاله زنکی هیچکس گوش نکن

خاله زنکی :|

غم سنگین سِمجی تمام ذهنم و حتی حس می‌کنم خون و استخوانم را اشغال کرده است . و عمیقا نمی‌دانم چه غمی . اما حس می‌کنم ؛ غم جُدایی . نه جدایی من از یک خاک معلوم . نه جدایی من از تو . و نه جدایی تَن از تن . جدایی انسان از انسان . دوری انسان از خودش ،دوری دو انسان که در پشتِ میز کافه‌ای نشسته‌اند🤍🖇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا اره ولی تازگیا نه

تاثیر داشت؟

اگه قبلا تاثیر داشته باز برید

اگرم تاثیر نداشته برید پیش یه مشاور بهتر

خود دادگاه هم فکر کنم مشاوره اجباری بذاره ولی اونقدرا کمک نمیکنه خودتون برید بهتره

صلوات میفرستین برام؟   دمتون گرم
میدونم خانوادمم میگن ولی نمیدونم چرا دلم بی تابی میکنه😭

ميدونم الان دلت بيتابي ميكنه ولي اگه برگردي و به رفتاراش ادامه بده يواش يواش رابطتون سرد ميشه و كلا به فنا ميره

پس همين الان يه تصميم جدي بگير تا دير نشده