2777
2789
عنوان

اینسری واقعا من مقسر بودم

259 بازدید | 31 پست

همیشه خواهر شوهرم خیلی دلموشکوند و اذیتم کرد...ولی اینسری کاری نکرد ناخاسته باعث شد من اذیت بشم مقسر نبود ولی من خیلی ناراحتی درست کردم و ناراحتش کردم..

تو تاپیکای قبل توضیح دادم تا حدودی که چی شد

شوهرم بش زنگ زدو باش دعوا کرد الان عذاب وجدان دارم هرچند گذشته ها خیلی دلمو شکست ولی الان خیلی خجالت میکشم

جاوید عشق مامان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مقصر

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

نمیخوام بدجنس باشم ولی همیشه بدون اینکه گناهی کرده باشی اون دل تو رو شکسته حالا این بار بدون این که بخوای تلافی شده عیبی نداره. فقط یادت باشه که همینطوری خوب بمونی و آدم بده نشی. فقط همین یه بار بود.