2777
2789
عنوان

شوهر شما هم اینطوریه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 51 پست
والا انگار اصلا براش مهم نیس که منم گیرم بیاد یا نیاد نمونه اش همین امشب😶

خب بهش تذکر بده خجالت نکش.

من خودم رو این موضوع حساسم حتی وقتی شوهرم از غذای خودش به پسرم میده میگم نده بزار برای اندازه و حد خودش قانع باشه و چشمش به غذای این و اون نباشه.

حتما بهش تذکر بده

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر شما هم اینطوریه 

شوهرمن مرغ که ببینه بالامیاره حتی تومجالسم نمیخوره گوشتم کم شایدیدونه خوشبحالت شوهرت مرغ میخوره تودلم مونده یباردرست کنم

منتظرمعجزه خدام تادلم آروم بگیره میشه یه صلوات یه دعامنومهمون کنی اگه دعام کردی به حق حضرت زینب حاجت روابشی💚🤲
اره خب حرفت درسته. ولی بهش بگو رک. بگو که اینقدر خودخواه نباش بیشتر گوشتا رو که برات گذاشتم منم سهم ...

اره خیلی خودخواه هست، من حتی برای غذای روز بعدش هم مجبورم براش بزارم ببره سرکار ،با این وجود شاید یه تیکه کوچولو گوشت گیر خودم بیاد 

آدم شکمویی نیستما، فقط از حرکتش ناراحت میشم احساس میکنم من و نادیده میگیره 

دقیقا شوهر منم اگه غذا بی مرغ و گوشت باشه انگار فحشش دادی

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اره درسته اما دیگه به حدش

شوهرم خودش مرغ وگوشت کارمیکنه من هدچقدربخوام میاره ولی خودش بیشترعاشق رون من ب عکس زیاددوست ندارم ببسترعاشق جوجه م فقط

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

والا انگار اصلا براش مهم نیس که منم گیرم بیاد یا نیاد نمونه اش همین امشب😶

کار بدی می کنه بهش بگو کارت درست نیست بدن منم به موادمغذی احتیاج داره وممکنه بخاطر عادت ماهانه کم خونی بگیرم از این در وارد شو که بهش برنخوره

شوهر من مرغ نمیخوره 

من عاشق مرغم واسه اوم درست میکنم اما خودم میخورم 

اما گوشت قرمزو ماهی من خوشم نمیاد زیاد میذارم تو بشقاب اون  البته خوشش نمیاد از این کار  اما مجبوره بخوره

تیکر بارداری نیست .