2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرت مادرشوهرم که هروز میاد میبرش وباهاش بازی میکنه و... زیاد وابستش نشه؟؟ 

عزیزم شما مادری و هییییییچ کس نمیتونه جای مادر باشه.نگران هیچ چیزی نباش.هممون مادربزرگامون و دوست داریم ولی مادر برامون یه چیز دیگست.

عزیزم شما مادری و هییییییچ کس نمیتونه جای مادر باشه.نگران هیچ چیزی نباش.هممون مادربزرگامون و دوست دا ...

آره راس میگی یکم دلم آروم شد من خیلی حسودی میکردم واقعیتش میگفتم به اون وابسته میشه زیادم ازش خوشم نمیاد

بچه رو دیپندنت بار نیارید، یعنی چی وابسته عزیزم این یه اختلاله ، اگه روزی دو ساعت باهاش تایم بگذرونی بازی و قصه و توجه بی قید و شرط داشته باشید فرزندتون دلبستتون میشه

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...

نگران نباش عزیزم هرچقدم وابسته بشهبه هر حال شما مادرشی من خودم بچه که بودم عاشق خونه مادربزرگ و خاله ام بودم حتی جوری بود میگفتم خاله بذار بهت بگم مامان , هر شب میموندم خونه ی اونا ولی مادرمم دوسش داشتم و دارم و کم کم که بزرگتر شدم از سرم افتاد 

والااین یه نعمت خیییییلی بزرگه که مادربزرگش باهاش وقت میگذرونه

اول براخودت که بتونی استراحت کنی

بعدم برادخترت که محبت بی قید مادربزرگشوبگیره

خداوکیلی بچه بازیوبذارین کنار...مثلاشوهرکردین بچه دارشدین

تازه 6ماهه شده. چرا؟؟ پس به کی وابسته هست؟؟ 

خیلی مستقله .چند روز پیش سه ساعت رفت خونه خاله خودم کلی بازی و خنده کرده بود اصلا نگفته بود مامان من کجاست.منم گاهی غصه میخورم چرا بچم بهم نمی چسبه.فقط موقع هایی که خوابش بیاد منو میخواد اونم شیر میخواد وگرنه منو نمی‌خواد😆.شوهرم میگه بابا میخواست معلومه ولی من حس نمی کنم.دختر خیلی شاد و سرزنده ای ام هست و شیطون

وَ لاتُعَنِنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِرْ لی فیهِ رِزْقا.»‌

خیلی مستقله .چند روز پیش سه ساعت رفت خونه خاله خودم کلی بازی و خنده کرده بود اصلا نگفته بود مامان من ...

من اصلا دوست ندارم بچم به کس دیگه ای وابسته بشه غیرخودم یعنی حسودیم میشه واقعیتش