2777
2789

بنظر من اصلا نباید حساسیت نشون بدی

ببین اگه اعتراض کنی همسرت واکنش نشون میده

هیچی هم نگی همسرت هیچی نمیفهمه که دردت چیه

بچه دارید؟ مثلا دختر داری؟ من الان با مثال دخترم کارهای بد شوهرمو بهش میفهمونم میگم فکر کن دامادمون اینجوری رفتار کنه میگه میکشمش خودشم واقعا خیلی از گنداخلاقیاش کمتر شده

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
نه‌ 4ساله

چهار سال زیاده.

شوهر من اوایل عین بچه ها بغض میکرد دلتنگ نیشد.

منم بهش میگفتم  پاشو بریم بیرون از اونجا به مامان بگو شام میایم خونتون.

تقریبا اوایل ازدواج یه روز در میون اونجا بودیم یا شام یا شب نشینی.بعدش کم شد.

ولی بهش میگفتم من حوصلم سریع سر میره دلتنگیت برطرف شد پاشیم.

نهایت دو سه ساعت می‌نشستیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وابسته بار درآوردن مردا کار مادراشونه بهشون محبت میکنن عشق میدن..مامانا باهاشون جر بحث و دعوا نمیکنن...قربون صدقه میرن...پسرشون هرکار میکنه بهش گیر نمیدن چرا چرا نمیکنن ...پسرا هم وابسته میشن یه چیز طبیعیه دیگه

یعنی چی خب چرا نمیگه

ما 6 ساله ازدواج کردیم خونه ای که توش هستیم کوچیک و نقلی هست، موقعی که ازدواج کردیم پدرشوهرم گفت نصف گول خونه رو من دادم نصفشو دخترم،، پول دخترم رو جور کنید بهش بدید اون نصف دیگه رو من همینجوری بهتون میدم،،،،من کار می‌کردم پول خواهر شوهرم رو دادم قرار بود سه دنگش به نام من باشه اما بهش چیزی نگفتیم،، گذشت تا همین چند ماه پیش شوهرم بهش گفت گفت پشیمون شدم نمیدم،،البته دلش از من پر بود نمیخواد به نام من باشه،،، سه دنگ شش سال پیش 25 تومن بود الان 150 تومنه نمیدونم چطور پولمون یا خونه رو بگیریم....من هم دیدمش اصلا به روی خودم نیاوردم مثل قبل باهاش خوب بودم، اصلا نمیتونم بد باشم با خانوادش.... ببخشید طولانی شد

خدایا هزاربار شکرت❤️❤️❤️
ما 6 ساله ازدواج کردیم خونه ای که توش هستیم کوچیک و نقلی هست، موقعی که ازدواج کردیم پدرشوهرم گفت نصف ...

به نظرم شوهرت بایدبگه وتو رو در داسی نمونه حتما شوهرت مثل شوهرمن خانواده دوسته هان؟؟ 

به نظرم شوهرت بایدبگه وتو رو در داسی نمونه حتما شوهرت مثل شوهرمن خانواده دوسته هان؟؟ 

خیلی وابستس و به شدت رو شوهرم تسلط دارن،،، شوهرمم نمیتونه حرفی بزنه بلاتکلیف موندیم 

خدایا هزاربار شکرت❤️❤️❤️