2777
2789
عنوان

حالت تهوع ، آب دهن زیاد😢😢😭😭

3999 بازدید | 34 پست

حالت تهوع یه طرف ، ترشح زیاد آب دهن یه طرف دیگه 😢😭 کیا تویه بارداری زیاد آب تویه دهنشون جمع میشه؟  چکار کردید تا رفع بشه؟  چقدر طول می کشه ؟ خسته شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کشک همش تو دهنم بود

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚

منم همش درحال تف کردنم😒

حالم همش بهم میخوره

پرسید اسم مستعار؟با صداقت جواب دادم ندارم، این شد که اسم کاربریم شد ندارم(از بس پرسیدین اینجا جواب دادم😁)تازه قبلا ندارم خالی بود،بعد از مدتها اومدم سایت دیدم چندتا عدد اومده جلوش

من خودم ماما ام  بزرگترین مشکلم تو بارداریم ترشح زیاد بزاق بود خیلی هم دکتر رفتم ولی راه حل دارویی نداشت همین که بیسکویت اینا بخوری انجام دادم فایده چندانی نداشت خیلی خیلی خیلی زیاد بود خدا صبرت بده

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
انقدر که زیاده حالم بد میشه 

درکت میکنم من همش میریختم دور چون حالم بهم میزد شبا هم باید یه عالمه دستمال کنارم میبود

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛