من یه عمه دارم که از خودم بزرگتره و از همسرش جدا شده . جدیدا همش تو جمع یا جلو شوهرم سعی میکنه منو خراب کنه یا ازم ایراد ظاهری میگیره جوری که میمونم اصلا چی بگم بهش !! همسره من خوشگله خودمم خوشگلم ولی طبیعی هستم اونجوری شاخ نیستم ولی خب شوهرم بین مردا واقعا تو چشمه. عمه مم خوشگل نیست به اونصورت خوبه خیلی عمل کرده و پلنگ طوره و خودشم ایراد ظاهری زیاد داره نمیدونم فازش چیه جلو شوهرمو بقیه ازم ایراد میگیره یا مدام هول بازی درمیاره تو جمع میگه شوهرت خوشگله خود شیرین بازی درمیاره مثه بچه ها یا بهش یجوری نگاه میکنه یا به بهونه کارش باهاش ارتباط میگیره زنگ میزنه پیام میده. از شوهرمم چهارسال بزرگتره . احساس من درسته که داره هول بازی درمیاره تو کفه مراقبش باشم یا نه ؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دیک ب کسی نمیشه اعتماد کرد توام جوابش بده بکو مهم اینه قیافم طبیعیه ن مث تو ک صدجاتوعمل کرذی بازاین ...
من واقعا دلم نمیاد به کسی توهین کنم ولی چندبار که بهم گفته گفتم خیلی هم قشنگم به نظر خودم که ایرادی ندارم ولی انگار باید همینجوری باهاش رفتار کنم ضایع شه یکم