2777
2789
عنوان

عدد بتا در بارداری

231 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من تو هفته هفته بارداری هستم سونو داخلی رفتم گفتم چیزی که میبینم شبیه ساک بارداری نیست پنجشنبه آزمایش بتا بدون تیتر دادم ۵۰۰ بود امروز دوباره با تیتر دادم ۲۵هزار بود البته تو یه آزمایشگاه مجهزتر.به نظرتون چی میتونه باشه

” زخم‌های دلت را فقط به خدا بسپارخودش بهترین مرهم‌ها را دارد …باور کن … آرام آرام همه چیز درست می‌شود. “

ممکنه بارداری پوچ باشه 

و ساک دفرمه شده باشه 

من تجربشو داشتم 

گفت جنین رو ندیده؟

پرسید اسم مستعار؟با صداقت جواب دادم ندارم، این شد که اسم کاربریم شد ندارم(از بس پرسیدین اینجا جواب دادم😁)تازه قبلا ندارم خالی بود،بعد از مدتها اومدم سایت دیدم چندتا عدد اومده جلوش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چن هفتس تاخیر داری؟

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷
چن هفتس تاخیر داری؟

عزیزم من باید دهم این ماه پریود میشدم که نشدم

” زخم‌های دلت را فقط به خدا بسپارخودش بهترین مرهم‌ها را دارد …باور کن … آرام آرام همه چیز درست می‌شود. “
عزیزم من باید دهم این ماه پریود میشدم که نشدم

بنظرم دیگه سنو واژینال نده گلی ضرر داره همون شکمی بده 

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷

بارداری اولم مولار بود دومی سقط خود به خودی این یکی هم اینجوری اصلا دیگه طاقتش ندارم

بیشتر توضیح نداد برات؟؟

گفت عجیبه با اینکه قبلا بارداری مولار داشتی این نادره

اصلا حالم خوب نیست اخه چرا? تورو خدا دعام کنید