2777
2789
عنوان

یه توک پا بلند شو بیا

85 بازدید | 12 پست

میگم خانم ها

کسی بوده کم کاری تخمدان داشته باشه؟!

یعنی تخمدان هاش کوچیک تر از حد نرمال باشه

فولیکول هاش ضعیف باشه

منظورم پلی کیستیک نیست

به جورایی تخمدان هاش ضعیف باشن.

من مسئول حرفی هستم که می زنم  اما مسئول برداشت شما از حرفم نیستم...!

ضعیف بودن تخمدان همون پلی کیستیکه یا تنبلیه گل من.

از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش‌ و‌عاقبت به‌خیری‌ رو‌ از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️❤
ضعیف بودن تخمدان همون پلی کیستیکه یا تنبلیه گل من.

نه نیست

امروز دکتر بودم

گفت پلی کیستیک نیستی ولی ضعیفن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نیست امروز دکتر بودم گفت پلی کیستیک نیستی ولی ضعیفن

پلی کیستیک زمانی ایجاد میشه ک فولیکول ها بخاطر تنبل بودن تخمدونا نتونن آزاد بشن ینی تبدیل به تخمک نمیشن. همون فولیکول های کوچیک تو نمای تخمدان حالت کیست های ریز ایجاد میکنن‌.ینی‌اگه تنبل بودن تخمدان هاتو درمان نکنی نمای تخمدان به حالت پلی کیستیک درمیاد

از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش‌ و‌عاقبت به‌خیری‌ رو‌ از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️❤
پلی کیستیک زمانی ایجاد میشه ک فولیکول ها بخاطر تنبل بودن تخمدونا نتونن آزاد بشن ینی تبدیل به تخمک نم ...

میدونی

یکم حالم جالب نیست

امید دارم که درمان میشم

اما تو اینترنت هم برای پلی کیستیک هم برای ضعیف بودن تخمدان ها میگه موجب یائسگی زود رس میشه

از هفته ی پیش یکم گرفته شده 

پلی کیستیک زمانی ایجاد میشه ک فولیکول ها بخاطر تنبل بودن تخمدونا نتونن آزاد بشن ینی تبدیل به تخمک نم ...

هنوز به مرحله ی پلی کیستسک نرسیدم

میدونی یکم حالم جالب نیست امید دارم که درمان میشم اما تو اینترنت هم برای پلی کیستیک هم برای ضعیف ...

اصلا نگران نباش من از ۱۸سالگیم درگیرم‌چندسال‌اول داروی هورمونی استفاده کردم الان یک‌ساله‌ سبک‌زندیگمو اصلاح کردم‌خداروشکر‌علایمم بهتر شده‌پریودمم‌سر موئد میشم.من خیلییی شدید بودم‌حالا شما ک‌میگی یه کوچولو ضعیفی‌.

اما درمورد یائسگی...اصلا‌ ربطی به ضعیف بودن تخمدان نداره برو تستamhبده.یائسگی به ذخیره تخمدان کم مربوط میشه.ما هایی ک هرماه تخمک‌آزاد نمیکنیم اتفاقا‌ذخیره هامون بالاتره ینی دیر تر یائسه میشیم

اصلا نگران نباش من از ۱۸سالگیم درگیرم‌چندسال‌اول داروی هورمونی استفاده کردم الان یک‌ساله‌ سبک‌زندیگم ...

نه میگم کوچیک و ضعیفن

فکر می کنم اوضاع زیاد جالب نباشه

همین امروز از سونو برمی گشتم تو ماشین تاپیک زدم

این عین جمله های دکترمه بعد از دو تا سونوگرافی:

گفت کیست اصلا نداری و پلی کیستیک نیستی

تخمدان هات کوچیک،ضعیف و بی جونن باید یه کاری کنن(منظورش دکتر ها بود) که تقویت بشن

تخمک هاتم خوب رشد نکردن

بهش گفتم دچار یائسگی زودرس می شم؟

گفت در این زمینه چیزی نمیتونم بگم اون به هورمونات بر می گرده ولی میشه گفت کم کاری تخمدان داری

اصلا نگران نباش من از ۱۸سالگیم درگیرم‌چندسال‌اول داروی هورمونی استفاده کردم الان یک‌ساله‌ سبک‌زندیگم ...

عزیزم میشه خیلی خیلی کامل توضیح بدی که سبک زندگیتو اصلاح کردی یعنی چیکار می کنی؟چیکار نمی کنی؟

عزیزم میشه خیلی خیلی کامل توضیح بدی که سبک زندگیتو اصلاح کردی یعنی چیکار می کنی؟چیکار نمی کنی؟

اینایی ک‌میگم‌باید روتین زندگیت باشه.پیاده  روزی حداقل نیم ساعت.من خودم ۴۰دقیقه میرم...ماساژ شکم هر شب با روغن‌ سیاهدانه برای فعال شدن‌خیلییی موثره.تنفس شکمی حداقل روزی ده دقیقه‌ اینو تو نت بزن یاد بگیر چجوریه...اما درمورد غذا ها...حتما حتما صبحانه‌بخور.به طور کامل قند و‌شکر و قندهای مصنوعی‌رو‌حذف کن که شامل بستنی مربا‌کیک آبمیوه‌صنعتی وخیلی چیزای دیگه‌میشه...جوانه گندم‌و جو حتما استفاده کن چون‌سرشار از مواد مغذیه‌.تو وعده های غذاییت حتما پرتوئین‌داشته باش.و اینکه آب رو فراموش نکن روزانه حداقل لیوان...برنامه خوابت‌رو‌اصلاح کن شب زود بخواب صبح‌زود بیدار شو...از نور آفتاب غافل نشو‌برا ماها خیلی خوبه.‌‌‌.اما مهم ترین چیز دور کردن استرسو اضطرابه..اگه اینایی ک‌گفتم رعایت کنی دیگه‌به‌هیچ دارویی نیاز نخواهی داشت.اگه‌اینستا داری‌پیج دکتر تاجیکی رو فالو کن دقیقا همینا رو میگه.

اینایی ک‌میگم‌باید روتین زندگیت باشه.پیاده  روزی حداقل نیم ساعت.من خودم ۴۰دقیقه میرم...ماساژ شک ...

خیلی ممنون

اگر میشه آدرس پیجشون رو لطف کنین.

خیلی ممنون اگر میشه آدرس پیجشون رو لطف کنین.

Bardari.ir