2777
2789
عنوان

خیانت شوهرمو ثابت کردم ب همه

| مشاهده متن کامل بحث + 1987 بازدید | 103 پست
الان جدا بشه چ فایده ای داره شمام ک بزرگ شدین مادر من ک موند ولی موندنش کم اسیب نزد لعنت بهشون فق ...

من مادرم انسان خودساخته ای هست الان ۵۰ سالشه ولی بارها و بارها ما تنها زندگی کردیم ، بخواطر همین دارن جدا میشن بعد از ۲۶ سال متاهلی

من مادرم انسان خودساخته ای هست الان ۵۰ سالشه ولی بارها و بارها ما تنها زندگی کردیم ، بخواطر همین دار ...

کاش زودتر جدا میشد

ولی مادرمن خیلی زن وابسته ای بود نمیتونست و جرئت تنها زندگی کردن نداشت

ولی درکل بچه ها این وسط خیلی اذیت میشن

نمیدونم پدرامون انقد هوس همه چیزشونو گرفته ک زندگی خودشونو نابود کردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش زودتر جدا میشد ولی مادرمن خیلی زن وابسته ای بود نمیتونست و جرئت تنها زندگی کردن نداشت ولی درکل ...

درسته ،، من حالا وقتی پدرم با اون خانوم ازدواج کرد پدرمون و دراورد ، یعنی بارها و بارها منو  کتک هایی میزد که مثلا کمرم مورد دارشد یا بینیم شکست ، بارها با مشت لب مو میترکوند، یا حتی مثلا خودش به همه میگفت دخترم خرابه درصورتیکه خدا شاهده من کاری نمیکردم من شاید از ۱۵ سالگیم پولی بابام بهم نداد خودم خرج خودمو دراوردم تو خونه کمک خرج مامانم بودم ولی در کل ظاهرا قوی م تو دلم هر بار یادشون می افتم میشکنم ، هر بار میرم پیش پدرم میبینمش تو ظاهر اروم و مهربونم ولی زخمی که رو قلبمه بازه میسوزم

درسته ،، من حالا وقتی پدرم با اون خانوم ازدواج کرد پدرمون و دراورد ، یعنی بارها و بارها منو  کت ...

هنوز همونه کتک میزنه؟

فقط یخاطره یه زن خزاب زنو بچه خودشون داغون کردن،خاک برسرشون،اینا مرد نیستن اصلا بی وجدانن

الان خیلی وقته باما زندگی نمیکنه یکم عذاب وجدان گرفته 

پدرمن زندگی میکنه باما،کلا زیاد نمیرقت اونور

ولی خب زندگی بی احساس سردی بود،چندسال اولم ک همش دعوا کتک درهمسایه میفهمیدن

بعد دیگ عادی زندگی میکردیم،ولی خب ن احساسی،ن هیجی

بافامیلم رفت امد همش خراب شد

واقعا به این فک میکنم یه روز خودم مادر میشدم،یا اصلا پدر بودم،واقعا چجور میتونستم زندگی اینده بچه هامو خراب کنم

جالب میدونی چی شد پارسال زن پدرم،افتاد با یه مرد دیگ،پدرم نابود شد خم شد اصلا

خدا هست واقعا حقتونو میگیره

پدرمن زندگی میکنه باما،کلا زیاد نمیرقت اونور ولی خب زندگی بی احساس سردی بود،چندسال اولم ک همش دعوا ...

الهی عزیزم 🌺

من گذشتم از همه چی خیلی قوی م کرد ، ولی من شخصا برام پیش بیاد اصلا به روش نمیارم اگه نتونم برم ،، حداقل زندگی بچمو خراب نمیکنم ، گاهی مثلا فکرمیکنم همسن و سال من ایا انقدر درگیر زندگی پدرمادرشونن ،، میدونی اصلا دلم نمیخواد حرفایی که شنیدم دردایی که کشیدمو بذارم بچم بکشه

الهی عزیزم 🌺 من گذشتم از همه چی خیلی قوی م کرد ، ولی من شخصا برام پیش بیاد اصلا به روش نمیارم اگه ...

دقیقا خیلی قوی تر شدیم،کلا انقد کشیدیم ازسنمون بیشتر متوجه میشیم

اره واقعا منم پیش خودم میگم همسن سالای من فکر زندگی اینده خودشونن،اصلا چیزایی ک من کشیدمو نمیتونن فکرشو کنن

ما بیشترعمرمون رفت پای اینکه فک کنیم پدرمادرمون الان چی میخوان بشن

دقیقا خیلی قوی تر شدیم،کلا انقد کشیدیم ازسنمون بیشتر متوجه میشیم اره واقعا منم پیش خودم میگم همسن س ...

دقیقاااا همینطوره من چه شبایی با ترس خوابیدم ، میدونی مسئول  این شرایط هستن ولی زیر بار نمیرن ، گذشت ولی سخت گذشت ، امیدوارم برای شماهم بهترین ها اتفاق بی افته آینده ی پراز ثروت و دلخوشی و خوشبختی 🌺💖

دقیقاااا همینطوره من چه شبایی با ترس خوابیدم ، میدونی مسئول  این شرایط هستن ولی زیر بار نمیرن ، ...

اره عزیزم همین ترسا استرسا،از نظر زوحی خیلی تاثیر میزاره وقتی سنمون بالا میره تازه متوجه میشیم

مرسی عزیزم شمام همینطور❤💖❤💗