2777
2789

ازدواج کردنی همسرم دوتااپارتمان داشت،بعد ۶ سال الان مستاجریم ،۳ سال بعدازدواج یه مشکلی براش پیش اومد اپارتمانا روفروخت،پارسالم یه مشکل پیش اومد چند میلیارد بدهی بالا اورد من چی بگم پس ،

خدایا خودت راه درست و سر راهمون قرار بده 
از زندگیت راضیی؟

هنوز وارد زندگی نشدم نتونستیم خونه بگیریم

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسایی که میگن خونه جزو معیاراشون نیست این بنظرم واسه چند سال پیش جواب بود نه الان که سال ب سال قیمتا کمر شکن میشه و کسی هم نمیتونه دست کسی دیگه رو بگیره،یهو چشم باز میکنی میبینی به یه جایی رسیدی که حتی نمیتونی خونه اجاره کنی، نه که طرف کار نکرده نه درآمدا به خرجا نمیخوره همه تو همین مملکت داریم زندگی میکنیم دیگه!!

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  

ما خونه داشتیم ولی بنا به شرایطی به آشنا فروختیم و پولشو کم کم داد و یهو قیمت خونه ها بالا رفت و ما موندیم و یه خونه از دست رفته و مستاجری تا ابد .چون با این قیمتا فک نکنم بتونیم خونه بخریم 

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍
🙄🙄🙄🙄 چطوره بالای۲۶سال باید داشته باشه؟؟

چطور نداشته باشه؟

تا این سن مجرد مونده بعد هیچی هم نداشته باشه؟

اصن کار نکرده؟اصن چیزی جمع نکرده؟

پس چیکار میکرده؟

البته اگه خرج پدر مادرشو میداده مشکلی نیس

چون خوب بودین

زنده باشید بزرگوار 

نظر لطف شماست 🙏

چون واقعا دوسش داشتم و جواب اعتنادشو دادم 

امیدوارم زوج های امروزی هم فقط دست به دست هم بدهند و با افکار مثبت آغازگر یک زندگی مشترک باشند و افکار مجردی رو از ذهنشون پاک کنند 🙏🙏

🙏یه گنج همیشگی نیست ولی یه دوست میتونه گنج واقعی باشه🙏
وا!!! مگه چند درصد جوونها خونه دارند؟؟؟ اگه بالای ۴۰ سالش باشه نه. ولی زیر ۴۰ آره خب

خداییش این پدر ومادرا هستن ازدواج برای نسل جوون سخت میکنن وگرنه خودشون بیشتر سازگارن،یه گزارش تی وی نشون میداد دخترا اکثرا میگفتن بدون خونه هم ازدواج میکنیم ولی پدر ومادرا میگفتن هرگز دختر نمیدیم.

عزیزم ثروتو خدا میده خدا هم میگیره.بسپر به خودش

توکلم به خود خداس ،بخاطر همین به همه میگم ملاکتون اخلاق طرف مقابل باشه ،بقیه چیزا درست میشه

خدایا خودت راه درست و سر راهمون قرار بده 

از دخترای فامیل و دوست اشنا بودن که دنبال پسرای با شرایط خوب بودن مثل شغل رسمی وخونه و ماشین اینا.نمیگم اینا بده خیلی هم خوبه.اما وقتی تو اقلیت هستن همچین خواستگارایی دیگه نباید واسه دخترا ملاک ازدواج باشن.بخدا الان ده تاشون جلوی چشمم هستن .سنشون نزدیک پنجاه میشه هنوزم منتظر خواستگار نشستن.

من کمتر از یه ساله ازدواج کردم همسرم خونه نداشت 

ولی دقیقا دو ماه بعد عروسیمون خونه خریدیم وقتی هم تصمیم به خرید خونه گرفتیم هیچی نداشتيم فقط لطف و کمک خدا بود 

البته خانواده هام کمکمون کردن خودمن خییییلی همراهی کردم با همسرم راضی ام از خودم😁😎

از دخترای فامیل و دوست اشنا بودن که دنبال پسرای با شرایط خوب بودن مثل شغل رسمی وخونه و ماشین اینا.نم ...

واقعا سن بالا خواستگار کم میشه،الانم با این شرایط پسرا کمتر دنبال ازدواج میرن چون میترس وحق دارن گرونی بیداد میکنه.