2777
2789

حالا تولیدی هر چی فرق نمیکنه یکی از اقوام همسرم که خانم هم هستن توی یه کارگاه شیرینی کار می‌کنه کارفرما گیر داده بیا بیمه کنم تو رو اینم نمیخواد بیمه بشه بهش گفته من مدت محدود می‌خوام اینجا کار کنم مثلا دو ماه دیگه و در ثانی از طرف محل کار همسرم بیمه هستم کارفرما هم گفته نمی‌دونم جواب مامور بیمه با خودت میخواستم بدونم مگه بیمه توی کارگاه ها اجباریه ؟ خب طرف خودش با میل خودش نمیخواد بیمه بشه 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
اره اجباریه  اگه کارفرما بیمه نکنه کارگراشو خیلی جریمش میکنن

خب این میگه خودم نمیخواد بیمه بشم 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا شوهر من توی کارگاه تولیدی کار میکرد بیمه ش نکرد  مامور بیمه چیزی هم نیومد ببینه ما شیرازی هستیم 

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

والا شوهر من توی کارگاه تولیدی کار میکرد بیمه ش نکرد  مامور بیمه چیزی هم نیومد ببینه ما شیرازی ...

آخه این بهش گفته مامور بیمه از اول ماه تا پنجم یک روز میاد 

نمیدونم  فقط میدونم اگه کارفرمایی کارگراشو بیمه نکنه خیلی زیاد جریمه میشه

آره اینو که منم میدونم چون به هر حال مسئول جون اون همه آدمه 

بیمه پزشکی با بازنشستگی فرق داره، کار کنی بیمه باشی بهتره چه دوماه چه دوسال. 

نه این بیمه بازنشستگی نیست عزیز دلم

آخه این بهش گفته مامور بیمه از اول ماه تا پنجم یک روز میاد 

نمیدونم حتمامیاد ولی شوهر من شهرک صنعتی تو شیراز کار میکرد پنج ماه قرار بود بیمه ش کنه هر بار بهونه میکرد بیمه شو رد نمیکرد کارشم تو نصب شیشه دو جداره و درب و پنجره بود کار خطرناکی بود ولی بیمه نکرد خدا خیرش نده...حتما همینجوره که صاحب کارش میترسه حتما میان اگه بیمه بشه بیمه شوهرش قطع میشه ها هواسش باشه

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

نمیدونم حتمامیاد ولی شوهر من شهرک صنعتی تو شیراز کار میکرد پنج ماه قرار بود بیمه ش کنه هر بار بهونه ...

جدی ؟ شوهرش بیمه تکمیلی داره کارمند بازنشسته هست مطمئنی قطع میشه ؟؟؟؟؟

جدی ؟ شوهرش بیمه تکمیلی داره کارمند بازنشسته هست مطمئنی قطع میشه ؟؟؟؟؟

بابای من بازنشسته شرکت نفته مطمین نیستم چون مامانم کار نکرده فقط شنیدم که اگه زن تحت پوشش شوهرش باشه و ی جا دیگه بیمه بشه اونو قطع میکنن

بابای من بازنشسته شرکت نفته مطمین نیستم چون مامانم کار نکرده فقط شنیدم که اگه زن تحت پوشش شوهرش باشه ...

میشه از بابات بپرسی خبرش و بیای اینجا تا یک ساعت دیگه بهم بدی ؟ خیلی مهمه اگه بتونی ته و توش رو در بیاری ممنون میشم تازه بپرس بیمه بچه هاش هم قطع میشه ؟ 

میشه از بابات بپرسی خبرش و بیای اینجا تا یک ساعت دیگه بهم بدی ؟ خیلی مهمه اگه بتونی ته و توش رو در ب ...

تا یک ساعت دیگه نمیتونم عصر طرفای شش بهت خبرشو میدم.فقط بپرسم اگه خانمشون بیمه جای دیپه بشن بیمه شون قطع میشه اخه فکر کنم ارگانهای دولتی فرق داشته باشن شرایطشون بازنشسته کجا هستن شوهرشون؟