2777
2789
عنوان

حق بامنه یا شوهرم؟

473 بازدید | 31 پست

من امروز بامانمم وقت لیزر دارم باید برم خونه مامانمم ازونجا باهم بریم بعدفاصله خونه ما تا مامانم نیم ساعته مااز لیزر ساعت 8 شب میرسیم خونه مامانم شوهرمم ساعت 20 دیقه ب 8 میرسه خونه مامانم بهش میگم برو خونه مامانم پیش بابام بموم تا 20 دیصه بعدش من میرسم گف ن میام خونه بعد باز میام دنبالت😬😬گفتم بروخونه مامانم ی رب بعدش میرسم گف ن میرم خونه خودمون باز میام دنبالت بعد بدون خدافظی رف بیرون درو محکم بست😑😑نمیدونم چرااینجوری شده.. 

از صب ک رفته سر کار زنگ نزده ک مثلا قهره 

هرروز تاالان دوبار زنگ میزد حالمو میپرسید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب شاید معذب میشه بره پیش مادرتون چه فرقی میکنه بیاد دنبالتون بعدش یا اونجا منتظر بشینه وقتی خسته از سرکار اومده؟

میتونید آژانس هم بگیرید اگه سختشونه بیان دنبالتون

خب دیگه بهت گفته نه چرا گیر دادی بهش

خب ی رب خونه مامانم منتظر من بمونه چی میشه... اینطوری نیم ساعت باید بره خونمون نیم ساعتم برگرده من یکساعت بابچه کوچیک باید اسنجا منتظر اقابمونم

خوب شاید معذب میشه بره پیش مادرتون چه فرقی میکنه بیاد دنبالتون بعدش یا اونجا منتظر بشینه وقتی خسته ا ...

مامانم خونه نیس بامن میاد.. بابام خونه اس.. ن بابامعذب نیس قبلنا وایمیستاد خونه مامانم جدیدا لجباز شده.. 

نپرسیدی چرا میاد خونه دوباره برگرده؟ 

شاید نمیخواد بیادتنها پیش پدرت یه دور بزنه یا یه نون بره بگیره بعد بیاد دنبالت یه ربع بیشتر میشه

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند