الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من فکر نمیکنم معیار جامعه ما این باشه...لااقل تو شهر ما نیست و پوشش هر کس بخودش مربوطه و هرگز نباید از روی ظاهر قضاوت کرد...حکایات و اشعار فراوانی از بزرگان ادبی ما هست در این باب
قطعا ولی نه پوشش و حجاب نوع پوشیدن لباس میشه فهمید طرف فرهنگ و کلاس داره یا نه ممکنه چادری باشه ممکنه هم اصلا اینطور نباشه مثلا به نظرم کسی که یه چادر کثیف میپوشه بوی بد میده یا کسی که یه تاب تنگ و شلوار تنگ پوشیده طوری که نمای شیکی نداره اعضای بدنش مشخصه اینا نشون میده فرهنگ و کلاس ندارند پس به حجاب نیست☺
اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی ک تنهایی رو یاد گرفته💜
تیپ نشانگر نوع شخصیت رفتاری هست. مثلا آدمهای جدی اصولا تیپ کلاسیک دارند. این ربطی به خوب و بد بودن آدمها نداره. هر آدمی در هر لباسی ممکنه خوب یا بد باشه
من ب نوع پوشش اینک چادری باش یا مانتویی و... کاری ندارم و بنظرم اراسته بودن مهمه
ولی راستشو بخام بهتون بگم از افرادی ک خیلی افراط و تفریط میکنند خوشم نمیاد و نظر خوبی راجبشون ندارم مثلا اونایی ک خیلی حجابو رعایت میکنن از نظر خودشون و فقط چشماشون معلومه یا کسایی ک شلوارک میپوشن و نافشون معلومه رو دوست ندارم