2777
2789
عنوان

بنظرتون ظاهر نشون دهنده ی باطنه؟

272 بازدید | 33 پست

توجامعه ما معوملا اولین معیار سنجش شخصیت یه نفر پوششه 

بنظرتون چقدر این معیار درسته؟

یعنی نمیشه یه خانم متشخص باشه ولی تیپش امروزی باشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسلماً ظاهر و تيپ نشان دهنده عقيده ماست 

بنظر من شخصاً معتقدم باطن آدم ها به مرور روي صورتشون هم معلوم ميشه، طينت ، بخل ، حسادت، پاكي معصوميت بنظرم تا اندازه اي در ظاهر معلوم ميشه

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 

من فکر نمیکنم معیار جامعه ما این باشه...لااقل تو شهر ما نیست و پوشش هر کس بخودش مربوطه و هرگز نباید از روی ظاهر قضاوت کرد...حکایات و اشعار فراوانی از بزرگان ادبی ما هست در این باب

قطعا ولی نه پوشش و حجاب نوع پوشیدن لباس میشه فهمید طرف فرهنگ و کلاس داره یا نه ممکنه چادری باشه ممکنه هم اصلا اینطور نباشه مثلا به نظرم کسی که یه چادر کثیف میپوشه بوی بد میده یا کسی که یه تاب تنگ و شلوار تنگ پوشیده طوری که نمای شیکی نداره اعضای بدنش مشخصه  اینا نشون میده فرهنگ و کلاس ندارند پس به حجاب نیست☺

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی ک تنهایی رو یاد گرفته💜

من ب نوع پوشش اینک چادری باش یا مانتویی و... کاری ندارم و بنظرم اراسته بودن مهمه 

ولی راستشو بخام بهتون بگم از افرادی ک خیلی افراط و تفریط میکنند خوشم نمیاد و نظر خوبی راجبشون ندارم مثلا اونایی ک خیلی حجابو رعایت میکنن از نظر خودشون و فقط چشماشون معلومه یا کسایی ک شلوارک میپوشن و نافشون معلومه رو دوست ندارم 

مگه تیپ امروزی از متشخص بودن به دوره؟ تیپ آدم تا حدودی نشون دهنده شخصیت هست ولی نه کاملا به نظرم ت ...

شلوار نود و مانتوی جلوباز و ..

دیدم کسایی رو که چنین تیپی داشتن ولی باشخصیت بودن 

نظرخودم ابنه که معیار خوبی نیست