2777
2789
عنوان

خانوماي كدبانو لطفا تشريف بيارين

151 بازدید | 21 پست

بچه ها فردا شب مهمون دارم همكارامن خيليم برام مهمه مهموني لطفا چن نوع غذاي شيك معرفي كنيد كه خيلي تكراري نباشه با دسر و سالاد خوشمزه كلا هرچي كه فك ميكنيد انجام بدم لطفا بگين بي زحمت در مورد تزئين سفره هم نظر بدين مرسي

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوپ وحتماتوی غذاهات بذارعزیزم خیلی شیکه.من توی مهمونیای مهمم یه سوپ دارم بدون شیر باگوشت گوساله س همه میگن باکلاسه.اگه بتونی باقالی پلووماهیچه یاسبزی پلووماهی بذاری هم خیلی خوبه.

کاربری دوممه😊یهو ترکیده شدم😐یه صلوات مهمونم میکنین؟ 

من هر وقت دورهمی شام همکارا رو دعوت میکنم، فینگر فود یا غذاهایی مثل لازانیا و گراتن گوشت و بادمجون یا جوجه بدون برنج درست میکنم

ماهی شیر هم میتونه انتخاب شیکی باشه

کلا به نظرم این دورهمیا پلو خورشتی نیستن... معمولا هم اگه بچه ها اوکی به اومدن باشن، میگم بیان باغ... یا پارکینگ؛ اینجوری راحتتره

دسر هم ژله رولی خیلی ژیگوله... کرم کارامل و فالوده و پلمبیر شیکن

یک عدد برنامه نویسِ نه چندان کدبانو اما غرق در آرامش چشمان او 😅😍
من هر وقت دورهمی شام همکارا رو دعوت میکنم، فینگر فود یا غذاهایی مثل لازانیا و گراتن گوشت و بادمجون ی ...

گراتن گوشت چيه عزيزم من زياد اهل غذا درست كردن اينا نيستم🤭

سوپ وحتماتوی غذاهات بذارعزیزم خیلی شیکه.من توی مهمونیای مهمم یه سوپ دارم بدون شیر باگوشت گوساله س هم ...

اتفاقا ميخوام باقالي پلو بسازم عزيزم ممنوم🙏🏻💋

گراتن رو خالی میخورن یا با نون😅 من تا حالا درست نکردم 

با نونم میخورن بعضیا اگر غذای اصلی باشه

ولی وقتی سر میز فینگرفوده، هر کس یه کوچولو خالی میخوره

گراتن گوشت چيه عزيزم من زياد اهل غذا درست كردن اينا نيستم🤭

یه چیزیه ظاهرش مثل لازانیاست ولی مواد اصلیش گوشت و بادمجونه... البته گراتن سیب زمینی هم داریم ولی رسمیش گوشت و بادمجونه

این عکسشو از نت گرفتم ببین