2777
2789
من تو نت خونده بودم که هلیله سیاه مفیده ...اما به نظر م تاثیری نداره ... آره دختر منم ناراحته ...بع ...

منم تو نت خوندم هلیله فایده داره و بهش دادم اما فقط معده اش رو اذیت کرد . موهای سفید دختر من اونقدر زیاده که محاله کسی ببینه چیزی نگه بعضیام بلانسبت بیشعور هستن بدتر به بچه توهین میکنن با تعجب یا حرفهای سردشون . دختر من میگه مامان بیا موهامو رنگ بزار معلوم نشن بمیرم براش آخه زیاده تارهای سفید موهاش البته کلا موهاش پر و بلنده ولی خب اینا خیلی مشخصه و زیاد . به قول شما مدارس حضوری بشه مزخرفات همکلاسی و معلم هم باید بشنون😔

چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....
من تو نت خونده بودم که هلیله سیاه مفیده ...اما به نظر م تاثیری نداره ... آره دختر منم ناراحته ...بع ...

سلام عزیزم شما طب سنتی بردین دخترتو پسرم ۴سالشه خیلی داره موهای سفیدش زیاد میشه چیکار کنم

💗خدای مهربونم خودم وخانوادم و ب خودت میسپرم جز تو کسی و نداریم💗

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزم شما طب سنتی بردین دخترتو پسرم ۴سالشه خیلی داره موهای سفیدش زیاد میشه چیکار کنم

سلام عزیزم ...نه نبردم طب سنتی 

اما یک دکتر تو تلویزیون یک ترکیب گفت که هر شب یک قاشق بخوره ...آخر هفته درست کنم ببینم چطور میشه ...طفلی پسرتان چهار سال خيلييييي زوده 😖

سلام عزیزم ...نه نبردم طب سنتی  اما یک دکتر تو تلویزیون یک ترکیب گفت که هر شب یک قاشق بخوره .. ...

ترکیب چی عزیزم میشه بگی

💗خدای مهربونم خودم وخانوادم و ب خودت میسپرم جز تو کسی و نداریم💗
ترکیب چی عزیزم میشه بگی

تو یک برنامه تلویزیونی یک دکتر آورده بودند این دستور را داد...حقیقتش کمی هم دردسر داره اما من تهیه کردم اما هنوز آماده اش نکردم...دکتره خیلی تاکید می کرد که تأثیر داره و من می خوام امتحانش کنم...

بذر گشنیز، بذر پیاز، کنجد، بذر شاهی، بذر کتان، بذر یونجه، بذر هویج از هر کدام 100 گرم از عطاری تهیه کنیم و جدا جدا پاک کنیم و آسیاب کنیم و بعد با هم مخلوط کنیم...بعد یک کیلو عسل را با ظرفش بگذاریم در آب داغ تا مایع و روان بشه بعد کم کم از آن بذرها بریزیم و عسل و خوب همه را مخلوط کنیم و روزی دو قاشق بدهیم...دکتر گفت برای قوت مردان هم خیلی خوبه...

من موادش را گرفتم و همین روزها درست می کنم

سلام. سبوس برنج یا گندم رو به اندازه یک مشت در یک کاسه آب بزرگ یا کتری دم کنید یعنی همین که آب جوش اومد خاموش کنید و بگذارید دم بکشه اون رو به اندازه سه یا چهار لیوان که هست در دفعات مختلف روز به جای آب یا چای به دخترتون یا پسرتون فرقی نمیکنه بدید بخوره.هر روز پشت سر هم و به مدت حداقل صد روز که میشه سه ماه و ده روز به احتمال خیلی زیاد یعنی نود درصد موهای سفیدشون دوباره به رنگ اصلی برمیگرده.به بچه هاتون سردی ندید.توی طول روز که هوا خوبه و آفتابه بگذارید برن بیرون و ورزش کنن و آفتاب بگیرن که موهاشون هم هوا بخوره هم ویتامین دی بگیرن.بهشون ماست و دوغ و لبنیات ندید یا کمتر بدید یا اگر هم دادید حتما در کنار نون و پنیر از گردو و خرمای تازه  استفاده کنید.چون بچه ان و کم سن رنگ موهاشون بر میگرده. با مشورت پزشک یه مولتی ویتامین خوب هم که مخصوص بچه هاست بهشون بدید. امیدوارم که نتیجه بگیرید.