2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط دو تا؟ دختر من 13 سالشه حداقل 50 تا موی سفید داره  تو رو خدا کسی چیزی می دونست به منم بگه ...

وااای اونو که باید حتما ببری دکتر عزیزم حتما آزمایش بده

به سلامتی حکم که یاد داد،اگه تک باشی از شاه بالاتری..........
آزمایش داده..هیچ کمبودی نداره ..ارثیه ..موهای خودم هم تو 14 سالگی همین قدر سفیدبود الان 40 ساله ام ...

وااای چه بد،دکتر ببری حتما دارویی چیزی میده حداقل کمتر بشه،اینجوری که خیلی بده،برا دخترت دلم ریش شد😭😭

به سلامتی حکم که یاد داد،اگه تک باشی از شاه بالاتری..........
الان یک ساله که هر شب یک قاشق مرباخوری می خوره اما تا حالا هیچ فایده ای نداشته

دختر من ده سالش هست وحشتناک موی سفید داره . شما میگی پنجاه تار مو من میگم سه برابر این داره . منم نوجوانی موی سفید داشتم. دکتر و آزمایش و ...هم رفتیم . چند روز پیش یه دکتر رفتیم البته پزشک پوست و مو نبود ولی می‌گفت از اعصاب و استرس هم هست و کمبود روی و پتاسیم . می‌گفت اینا جبران بشه لااقل زیادتر نمیشن‌ . مکمل زینک پلاس و قرص هایی دیگه نوشت گفتم بهت بگم شاید به دردت خورد 

چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....
ای داد بیداد ..دخترتون ناراحته ؟

جلوش چیزی نمیگیم ولی خودش دوست نداره مشخص باشن فقط به این دلیل که سوال نپرسن در مورد موهاش

چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....
به نظرتان این داروها تاثیر داره ؟  من خودم ناراحتم برای دختر م

مکمل ویتامین B و نوروبیون که تاثیری نداشت دو روز پیش زینک پلاس هم براش خریدم با تجویز پزشک چند تا قرص آرامبخش هم داده . یک روز در میون گردو و موز باید بخوره . دکتر می‌گفت روی و پتاسیم باید بیشتر استفاده کنه تا ببینیم خدا چی میخواد . دختر شما چطور ناراحته ؟

مکمل ویتامین B و نوروبیون که تاثیری نداشت دو روز پیش زینک پلاس هم براش خریدم با تجویز پزشک چند تا قر ...

من تو نت خونده بودم که هلیله سیاه مفیده ...اما به نظر م تاثیری نداره ...

آره دختر منم ناراحته ...بعضی وقتها میگه ولش کن چی کار کنم سفیده که سفیده عیب نداره 

اما خب می دونم که ناراحته ...هفت هشت تا جلوی سرش داره اونها رو کوتاه می کنه یعنی از ته قیچی می کنه ...

یک بار رفته بودیم خرید گفتم بیا از این گل سرها بگیریم ...گفت نه من که موهام سفید داره و قشنگ نمیشه خیلی دلم گرفت ..

یا یک بار معلم کلاس ششم شون گفته بود : وای بهار چقدر موهای سفید داری ...من 45 سالمه آنقدر موی سفید ندارم ...ناراحت شده بود ..

تا حالا کلاس ها غیر حضوری بود ..از این نظر بهتر بود ...حالا مدارس که باز بشه.  هر روز یکی باید یه چیزی بگه ...خود منم همین سن که بودم همینطور بودم ..

گاهی میگم آخه خدایا چرا ؟ 

یک فامیل داریم خدا شاهده 55 سالشه اما هنوز سفید نداره ...چرا باید دختر من یا شما از 8 یا 9 سالگی موهاشون سفید بشه ...خیلی ناراحت کننده است