2777
2789
عنوان

خسته شدم از دست نامزدم میخوام ازش دور باشم ولی نمیتونم

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 49 پست
الان خودم‌حس میکنم همینم ولی چیکار کنم  الان راهکار میخوام  نمیدونم چیکار کنم تو که تجر ...

من زيادي باهاش مهربون بودم زن و شوهر بايد حريم و خط قرمز داشته باشن يه سري استانداردهايي داشته باشن كه رعايت كنن

الان همين موضوع كه تو جمع شوخي ميكنه رو بشين باهاش حرف بزن و اگه دسترسي داري كتاب مثل يك مرد فكر كن مثل يك زن رفتار كن نويسنده ش استيو هاروي رو بخون خيلي كمكت ميكنه

عزیزم ابرومو پیش خانوادم‌میبره نمیتونم واقعا دست به همچین چیزی بزنم

اول تو فامیل و خونوادت احترامشو بیار پایین مشکلاتتو با خونوادت در میان بزار بعد اوکی گرفتی ازشون کات کن

رویاها قشنگ میشن ❣وقتی هدف ❣رسیدن به تو باشه ...❣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجوری که خودتو نابود میکنی عزیزم  باید از اول باهاش حرف میزدی هر موقع ک ناراحتت میکرد باید ب ...

نمیتونم

اگه بهش بگم‌میگه ما با هم‌مشکلی نداریم الکی بریم‌پول بدیم‌به یکی که چی بشه حرفایی که میخواد بزنه رو خودم هم بلدم 

یا مثلا میگه من برات اینکارو کردم اونگارو کردم تو فقط یه چیزای دیگه ای رو میبینی بی چشم و رویی و ....یا میگه من الان هزارتا مشکل دارم تو باید درکم‌کنی به جا این حرفا و هزارتا چیز دیگه

چجوری؟ چی بهش بگم که باز بهش برنخوره و ناراحت نشه؟ بخدا دیگه خسته شدم من یه آدم رمانتیک دوس دارم ...

ببین ایشون احساساتی نیست به اون معنایی که شما میخوای فقط نکته بین و زودرنج و خرده گیره 

نمیدونم چطوری برات توضیح بدم که منظورمو خوب برسونم خلاصش میکنم شدی مامان یه پسر بچه ننر 

بزرگترین دشمن هرکس خودشه
اول تو فامیل و خونوادت احترامشو بیار پایین مشکلاتتو با خونوادت در میان بزار بعد اوکی گرفتی ازشون کات ...

همیشه تو فامیل و خانوادم احترامشو نگه داشتم و گفتم بهترینه حتی اونا همیشه بهم میگن عجله کردی و هزارتا موقعیت بهتر میتونستی داشته باشی

دقیقا شوهر سابق منم اینطوری بود و هرم میکرد میگفت اگر تو نباشی کی سنگ صبورم باشه کی ارومم کنه اونقت ...

خوب کردی از شرش راحت شدی 

اینجور ادما تغییر نمیکنن اگر هم بکنن ادم چشم باز میکنه میبینه موسفید کرده و استخوون پوسونده تا یک درجه طرف تغییر کرده

بزرگترین دشمن هرکس خودشه
ببین ایشون احساساتی نیست به اون معنایی که شما میخوای فقط نکته بین و زودرنج و خرده گیره  نمیدون ...

دقیقا

خودشم میگه تو باید کنار من باشی من خیلی جاها به تو نیاز دارم و ...

ببین ایشون احساساتی نیست به اون معنایی که شما میخوای فقط نکته بین و زودرنج و خرده گیره  نمیدون ...

به نظرتون امروز چی بهش بگم؟

میخوام کلا دیگه بهش زنگ نزنم و اهمیت ندم بهش 

به نظرتون چی بهش بگم وقتی زنگ زد واقعا نیاز دارم حرف بزنم و گریه کنم تا خالی بشم نمیتونم

من زيادي باهاش مهربون بودم زن و شوهر بايد حريم و خط قرمز داشته باشن يه سري استانداردهايي داشته باشن ...

به نظرتون چی بهش بگم؟

من بارها بهش گفتم تو تو عصبانیت این حرفارو میزنی تموم میشه میره من نابود میشم من دلخوشی برام‌نمیمونه من حالم از خودم‌بهم میخوره ولی کو گوش شنوا میگه به عصبانیتام فکر نکن

دلم براش میسوزه چون در این حد بد نیست  فقط یه چیزایی رو بلد نیست یاد نگرفته نمیدونم  مام ...

عزیزم من فکر کردم میخوای شرشو از سرت وا کنی نمیدونستم تصمیما جدی نیست ببخش منو هرجور دوست داری ادامه بده

رویاها قشنگ میشن ❣وقتی هدف ❣رسیدن به تو باشه ...❣
به نظرتون چی بهش بگم؟ من بارها بهش گفتم تو تو عصبانیت این حرفارو میزنی تموم میشه میره من نابود میشم ...

چه بد 

اگه خيلي بهش علاقمندي برين پيش مشاور

هرچند نظر شخصيم بعد از چند سال زندگي مشترك هرچند شايد اشتباه هم باشه ولي بايد عين رفتار خودشو كرد تا بفهمه مزه ش چيه

نمیتونم اگه بهش بگم‌میگه ما با هم‌مشکلی نداریم الکی بریم‌پول بدیم‌به یکی که چی بشه حرفایی که میخواد ...

خب درک کردن ک نمیشه یه طرفه باشه باید اونم تورو درک کنه درسته مشکل ندارید ولی بمرور باعث میشه ازش دلسرد بشی و این رفتاراش برات خسته کننده بشه