2777
2789
عنوان

ازدواج بدون عشق

200 بازدید | 19 پست

سلام دخترا 

من ی بار عاشق شدم و نامزدیم بهم خورد الان ی نفر اومده خواستگاریم اون معیار هایی ک میخامو نداره یعنی دوسش ندارم اما ادم خوبی هست سر ب راه و خلاصه بچه مثبته چند سال پیشم ازم خواستگاری کرد ک جواب منفی دادم . الان خیلی دو دل هستم 

از ازدواج بدون عشق میترسم دلم نمیخاد طلاق بگیرم همه خانواده میگن تو دیونه ای اگه اینو رد کنی . کیا همچین مسئله ای داشتن چیکار کردین در ضمن ۲۸ سالمه

یه مدت باهم رفت و آمد کنید اخلاقاش دستت بیاد به حرف اینو اون تصمیم نگیر مخصوصا الان که تجربت بیشتر شده نسبت به قبل

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونو فراموش کردم ولی همیشه دلم میخاست با عشق ازدواج کنم  نه اینجوری 😢😢😭

بنظر من ازدواج عاقلانه بهتره البته باید تمایلی هم به طرف پیدا کنی وگرنه برات مشکل ساز میشه

چند جلسه باهاش صحبت تا با کسی صحبت نکنی، یا حتی بحثِ صحبت کردن نیست، رفتاراش رو نبینی حتی دورادور، نمیتونی عاشقش بشی. دو ماه باهاش رفت و آمد داشته باش شاید عاشقش شدی. بعد دوماه هیچ احساسی بهش پیدا نکرده جواب رد بده 

چند جلسه باهاش صحبت تا با کسی صحبت نکنی، یا حتی بحثِ صحبت کردن نیست، رفتاراش رو نبینی حتی دورادور، ن ...

اخه فامیل هستن و بدبختی اصلا ارتباط خانوادگی نداشتیم کلا دو سه بار از دور دیدمش و ی بار باهاش صحبت کردم 

اینا میگن ی هفته ای برین عقد کنید و تموم . 

از چه نظر؟ قیافش چقدر باهات هماهنگی داره؟

خب من قدم ۱۷۰ هس اون ۱۷۶ . من پوستم سفیده اون سیزه اس . چشاشم ریزه اس ولی میگن پسر خوبیه من زیادنمیشناسمش ولی همون برخوردی ک داشتیم از قیافه اش زیاد خوشم نیومد .

حالا خانوادم خیلی منو میترسونن میگن سنت میره بالا باید بری زن دوم بشی یا مرد ۴۰ ۵۰ ساله میاد برات و این حرفا خیلی دپرس شدم 

بنظر من ازدواج عاقلانه بهتره البته باید تمایلی هم به طرف پیدا کنی وگرنه برات مشکل ساز میشه

خیلی غبطه میخورم به حال اونایی که عاشقانه ازدواج کردن 

بعضی وقتا فکر میکنم تقدیر منه لابد اینجوری 

دوران اشنایی رو‌گذروندین ؟؟؟ اونی که میگید عاشقش بودین ، چه حسی در وجودتون بود که بهش میگ ...

با اطشون نه فقط جلسه خواستگاری و چندبار پیامکی صحبت کردیم . 

خب قخب قبل از ایشون ی رابطه یک ساله داشتم ک نامزد کردیم و بخاطر اختلاف طبقاتی بهم خورد خب اون تمام چیزی ک میخاستم بود از همه نظر و خیلی باهم خوشحال بودیم اما نشد

خب من قدم ۱۷۰ هس اون ۱۷۶ . من پوستم سفیده اون سیزه اس . چشاشم ریزه اس ولی میگن پسر خوبیه من زیادنمیش ...

اصلا به این حرفا توجه نکن خواستگارتم الکی رد نکن چند جلسه با هم صحبت کنید ببین طرز فکرش چیه اخلاقش رفتارش رو بسنج به شناخت برس بعد تصمیم بگیر 

با اطشون نه فقط جلسه خواستگاری و چندبار پیامکی صحبت کردیم .  خب قخب قبل از ایشون ی رابطه یک سا ...

پس دوران اشنایی رو طولانی مدت بگذرونید ، بدون این دوران تن به ازدواج ندین 

اگه واقعا ادم خوبی باشه و‌بدرد ازدواج بخوره ، تو این دوران عاشقش میشید 

روانشناسها میگن عشق جدای از عقل نیست و‌نتیجه ی گفتگوی طولانی مدت و اگاهی و شناخته ، شما هنوز با این اقا اشنا نشدین بعد انتظار دارید عاشقش بشین 

درخواست دوستی قبول نمیکنم