2777
2789
عنوان

اقلیتای عزیز بیاین چندین لحظه

58 بازدید | 4 پست

ببخشید وقتتونو میگیرم ممنون میشم راهنماییم کنید 💕🙏 از همین الانم میگم که توروخدا گزارش نزنین  قصدی ندارم واقعا کنجکاوم 

شناسنامه اقلیت های دینی چه شکلیه؟ جلدش فرق داره ؟؟؟

اگر میشه میشه عکس شناسنامتونو بزارین؟

واقعا کنجکاوم بببینم چه شکلیه 

ممنون میشم 😊🍓🍓

6تا تاپیک اول برای من نیست این کاربری رو از یه خانمی گرفتم 🧡تویی که امضامنو میبینی میشه برا خوب شدن حال بد این روزام یه صلوات بفرستی💓  آنقدر در تاریخ گریه کردم ک سلسه ی اشکانیان را دوست دارم....🙂
من دیدم هیچ فرقی نداره عقدنامه شونم عین مال ماست فقط مثلا شروط ضمن عقد رو خط میزنن

واقعا؟؟؟ پس قشنگ فتوکپی شناسنامه ی ماست؟؟؟

6تا تاپیک اول برای من نیست این کاربری رو از یه خانمی گرفتم 🧡تویی که امضامنو میبینی میشه برا خوب شدن حال بد این روزام یه صلوات بفرستی💓  آنقدر در تاریخ گریه کردم ک سلسه ی اشکانیان را دوست دارم....🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو نت هم فک کنم هست

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
تو نت هم فک کنم هست

پیدا نکردم داری عکسشو؟؟ میفرسی بی زحمت؟؟؟