سلام دوستان قرص چاقی یا اشتها آور خوب میخوام بخرم ولی دوس دارم بدون برگشت باشه و وزنی که اضافه میکنم برنگرده و عوارضش کمتر باشه و مورد تاییدتون باشه.وزنم کمه خیلی برام مهمه ممنون میشم راهنمایی کنید
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ی گروه کالری شماری بابچها تو تل گرام زدیم اگ میخاید چاق شید درخواست بدید لینک بدم
كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک میکند و به ما توجه میکند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️
وحشتناکه عوارضش من بعرش ۱چکیلو کم کردم ی گروه کالری شماری بابچها تو تل گرام زدیم اگ میخاید چا ...
۱۰کیلو
كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک میکند و به ما توجه میکند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️