2777
2789
عنوان

روابط پخش و پلای نوجوونی

80 بازدید | 3 پست

سلام بچه ها چطورین

از شونزده هفده سالگی به اینطرف یه گوشی اومد‌دستم و من خیلی افتادم تو فاز رابطه باپسرا.اون دوسال اول فقط در حد چت و تلفنی حرف زدن بود.از نوزده سالگی تا دوسال پیش چندبار قرار میذاشتم.

میدونین نهایت رابطه هام یه ماهه بود.علاقه ی خاصی به کسی نداشتم محض سرگرمی نمیدونم واردمیشدم

الان بیشتر از یه ساله دیگه اصلا علاقه تی به این رابطه های پخش و پلا ندارم

ولی یادش که میفتم همش احساس میکنم آخه چرا من خودمو وارد این رابطه های مسخره بااون آدمای مسخره کردم

حس میکنم ارزش خودمو آوردم پایین

اصلا قدرخودمو نمیدونستم

صرفا ازاین جهت میگم که من اون زمانم مثل همین الان دلم یه رابطه ی موجه میخواستم ولی خودمو مینداختم تو رابطه های احمقانه و چندبارم کارای خطرناکی کردم که خداروشکر چیزی نشد ولی خب اون زمان هم اتاقیای توخوابگاه فهمیده بودن و بازم خودمو سرزنش میکنم که آبروی خودتو پیش اونا بردی

شما شده بچه تر که بودین چنین کارایی بکنین بعدش همش به خودتون بگین چقد احمق بودی

عزیزم خوب داری اشتباه میکنی

منم پانزده سالم بود با یکی دوست شدم ببینم چه جوری دوست پسر که این همه ازش میگن

بعد چند وقت هم کات کردم الان اصلا پشیمون نیستم چون باعث شد بزرگ شم و بفهمم رل زدن اصلا جذاب نی 

کلی چیز یاد گرفتم

الانم با پسری قرار نمیزارم

تو هم به چشم یک تجربه نگاه کن به گذشتت و ارزش استفاده کن،و خوشحال باش که عاقبت بزرگ شده

💜I'M AN ARMY

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واقعا تو نوجوانی و بلوغ دختر خیلی نجیب و آرومی بودم و اصلا دوست نداشتم دوست پسر داشته باشم.جالبه که هیچکدوم از سرکشی های این دوره رو نداشتم همه فکر و ذهنم درس بود و شاگرد اولی و قبولی تو دانشگاه دولتی...سرم گرم بود و اصلا آرزو نمیکردم دوست پسر بگیرم ببینم چجوریه...هیچکدوم از هیجانات نوجوان و جوانان مجرد رو نداشتم و معتقد بودم همه چیز باید از راه درستش و خواستگاری و آشنایی با اطلاع پدر و مادر پیش بره....شاید خیلی عاقل از سنم رفتار میکردم

میدونم دوره بلوغ دوره سختیه و برای همه دختران آرزوی عاقبت بخیری و خوشبختی میکنم