2777
2789
عنوان

چجوری خونه خریدین 😐😂؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2068 بازدید | 99 پست
عزیزم در مورد فروش طلا و ماشین شک نکن چون بعدا می تونی بخری درسته ده سال طول می کشه تا طلاهات برگرده ...

درست میگی همه حرفاتو قبول دارم😍 

کاربری دست ۲ نفر🌟

حتما ممنون از راهنماییت .همسرم ی چیزایی میگفت درباره این وام ولی متوجه نشدم . فقط این ک با این وام ب ...

میتونین به صورت سوری خونه یکی از اقوام نزدیک رو بخرید ولی سندش تا تسویه وام گرو بانک میمونه ....وام  مسکن زوجین که سودش ۸ درصده  باید پولتون یکسال بخوابه ولی وام اوراق کافیه اوراق بخریندسریع میتونین وامو بگیرین ولی سودش ۱۸ درصده ..یه وام دیگه هم هست  بعضی بانکها میدن که  پولت یکماه میخوابه و بعد اندازه پولت وام میدن که اونم سودش ۱۸ درصده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونین به صورت سوری خونه یکی از اقوام نزدیک رو بخرید ولی سندش تا تسویه وام گرو بانک میمونه ....وام ...

۱۸درصد خیلی زیاده😑 وام اوراق چقدر هست تقریبا؟

کاربری دست ۲ نفر🌟

۱۸درصد خیلی زیاده😑 وام اوراق چقدر هست تقریبا؟

تا چند وقت پیش حدود ۲۵۰ برا کساییکه تهران زندگی میکنن تازه حدود ۲۵ میلیون هم باید اوراق بخری ولی دیگه سریع وامو میدن واسه کسیکه عجله داره خوبه.‌ ولی اگه واسه خرید خونه عجله ندارین میتونین ۸۰ تومن بخوابونید به حساب یکسال بمونه بعد ۱۶۰تومن وام ۸ درصد بگیرید

تا چند وقت پیش حدود ۲۵۰ برا کساییکه تهران زندگی میکنن تازه حدود ۲۵ میلیون هم باید اوراق بخری ولی دیگ ...

کلا ۲۵۰ یا نفری؟ ببخشید من زیاد اطلاعات  ندارم سوال میپرسم 

کاربری دست ۲ نفر🌟

به نظرم منطقیه ببین عزیزم شما خونه رو بگیر خیالت راحته به جای اینکه اجاره بدی اون پول و جمع کن ماشین و طلاهات و بخر دوباره بعد یه مدت همه رو با خونه قبلیت و بفروش یه خونه بهتر بگیر دوباره طلا و ماشینت و بخر بالاخره یه ذره یه ذره پیش برید حیفه الان که میتونید خونه بخرید از این فرصت استفاده نکنید بعدا پشیمونی میاره خدایی نکرده🥰

به نظرم منطقیه ببین عزیزم شما خونه رو بگیر خیالت راحته به جای اینکه اجاره بدی اون پول و جمع کن ماشین ...

درسته عزیزم حق باشماست ، من خودمم نظرم همینه ولی برای  اون محله دودلم...

کاربری دست ۲ نفر🌟

درسته عزیزم حق باشماست ، من خودمم نظرم همینه ولی برای  اون محله دودلم...

عزیزم درک میکنم خدا لعنت کنه گرونی ها رو 

ولی مدام تو کشور ما داره قیمت ها بالا و پایین میشه از این فرصت ها استفاده کن انشاالله همه خانه دار شن خیلی سخته

من پدر مادرم تو ۱۹ سال ازدواج ۱۷ بار اساس کشی کردیم از این شهر به اون شهر خیلی سختی کشیدیم دوبار بابام مریض شدن از نوع خیلی بد تو خود بوشهر که زندگی می‌کردیم خودمون خونه داشتیم ولی مجانی دادیم به پدر و مادربزرگ پدریم خودمون آواره بودیم کل وسیله ها داغون شدن خلاصه از برازجان گناوه از گناوه خرموج،دیر،دیلم.... همه رو رفتیم تا اینکه اومدیم تهران من خودم کلاس سومم ۳ تا مدرسه عوض کردم کلا درس هامو خودم خوندم خیلی سخت بود بعد از اون جا اومدیم داریم شمال زندکی میکنیم اون خونه ای که تو بوشهر داشتیم و با قیمت پایین به مامان بزرگ بابا بزرگم فروختیم و خونه خریدیم بالاخره ولی خونه هیچی نداشت و ریز ریز توش خرج کردیم حیاطش دره بود وبی الان با صفا شده بالاخره سختی ها جواب میده عزیزم همین الانش کلی بده کاریم و شاید باورت نشه یک قرون پول تو حساب نیست و تو خونه نون هست فقط😆🤣ولس عوضش خیالمون از خونه راحته😊😇

منطقیه هیچوقت سر ملک ضرر نمیکنی.ما خودمون هروقت پولمون اماده بود خونه خریدیم خودمونو درگیر وامو فروش ماشینو اینا نمیکنیم ولی اگه نداشتیم اینکارو میکردیم 

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
این مورد دوم ک میگم خیلی دوره،شهرک هست ،ولی خونه ها نوساز واسانسور دارن اکثرا .. 

من باشم خونه قولنامه ای نمی خرم 

شهرک باشه رشد می کنه دو سه سال دیگه 

اگه برات مقدوره بخرش اجاره بده برو یجای دیگه بشین تا یخورده اونجا خونه سازی بشه

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
این مورد دوم ک میگم خیلی دوره،شهرک هست ،ولی خونه ها نوساز واسانسور دارن اکثرا .. 

من یادمه سالها پیش ده یازده سال قبل منظورم پولمون کم بود یه خونه به ما معرفی کردن تو یه جایی که دور و برش همش بیابون بود یه خونه ویلایی بزرگ و نوساز 

من گفتم خونه عالیه اما من جرات ندارم بیام تو این بیایون و ترجیح میدم داخل شهر آپارتمان کوچیک بگیرم در عرض دو سه سال اون منطقه متحول شد آپارتمان ما هم هی استهلاک داشت 

یکی به من نگفت دختر خوب بگیر یه چند سال اونجا زندگی نکن حالا 

شما هم اشتباه نکن اون منطقه که میگی سریع رشد می کنه به شرط اینکه بدونی هدف اینه رشدش بدن

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
عزیزم درک میکنم خدا لعنت کنه گرونی ها رو  ولی مدام تو کشور ما داره قیمت ها بالا و پایین میشه ا ...

چقدر انرژی مثبت داره حرفاتون🌹🌹🌹خداروشکر ک اوضاعتون رو ب راه شد .انشالله روز ب روز بهتر میشه وضع

کاربری دست ۲ نفر🌟