2777
2789
عنوان

چجوری خونه خریدین 😐😂؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2068 بازدید | 99 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نداشتیم . ۹۶ عروسی کردیم . وام مسکن چقدر هست؟

مهم نيست كي ازدواج كرديد

برو سايت بانك مسكن

وام مسكن خانه اولي ها رو چك كن شرايطش 

دقيق نميدونم الان چند هست بستگي ب شهر داره 

فكر كنم نفري ١٠٠ باشه بازپرداختش طولاني هست و قسطاش كمه ب نسبت وامهاي ديگه

البته جعاله هم ميدن بازپرداخت ٥ ساله 

شرطش اين هست ك خونه بنام تون نباشه

اون ک حتما😂ولی قولنامه ای باشه ارزش داره ؟

اگه قولنامه ای باشه نمیتونی روش وام مسکن بگیری

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

مهم نيست كي ازدواج كرديد برو سايت بانك مسكن وام مسكن خانه اولي ها رو چك كن شرايطش  دقيق نميد ...

اره درسته. وام اوراق هم هست. البته من شنیدم قراره وام مسکن رو افزایش بدن. ولی فعلا در حد حرفه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

اگہ پولتون میرسہ ازمحلہ بہتربخرین اگہ نہ کہ ازھمین جاشروع کنین تابعد،،،،،

با این شرایطی ک گفتم انتخابامون خیلی محدوده😂 یکی این منطقه ک میگم هست.

یکی هم یه جای دور تر هست ک ب شدت در حال رشدهست و کلی دارن ساخت وساز انجام میدن 

ولی دوررره خلوته 

کاربری دست ۲ نفر🌟

مهم نيست كي ازدواج كرديد برو سايت بانك مسكن وام مسكن خانه اولي ها رو چك كن شرايطش  دقيق نميد ...

حتما ممنون از راهنماییت .همسرم ی چیزایی میگفت درباره این وام ولی متوجه نشدم . فقط این ک با این وام باید خونه سنددار خرید حتما؟ یا فرقی نداره؟

چون پرس وجو کردیم محله های پایین قولنامه ای هستن

کاربری دست ۲ نفر🌟

با این شرایطی ک گفتم انتخابامون خیلی محدوده😂 یکی این منطقه ک میگم هست. یکی هم یه جای دور تر هست ک ...

دومي بهتر هست اگه جاي رشد داره و محله بهتري داره

خونه رو هر وقت پولت نزديك بود ب خريدش بايد خريد

حتي شده ٣٠ متري ولي ب دو شرط يكي اينكه نقشه خونه بد نباشه ايراد اساسي نداشته باشه 

دوم اينكه محله اونقدر بد نباشه ك كسي نياد نزديكش

يعني محله معروف خلافكارا و ادماي ناجور نباشه 

ما خونه خریدیم بعد ماشین

وام ازدواج و وام مسکن  گرفتیم طلاهامم دادم با کل پس اندازمون 😶

ولی الان دیگه خیالم راحته

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
حتما ممنون از راهنماییت .همسرم ی چیزایی میگفت درباره این وام ولی متوجه نشدم . فقط این ک با این وام ب ...

اره بايد سند داشته باشه حتما

سند در رهن بانك ميره

مبلغ وام هم ب شما نميدن 

زمان انتقال سند ب فروشنده ميدن 

من زن سرپرست خانواده ام.طلاوماشین و پس انداز دادم .وام هم گرفتم.قرض هم کردم.یه خونه هفده سال ساخت خریدم اپارتمان بدون اسانسور ولی راضیم.سرمایه ام ظرف یکسال سه برابر شد.سایه صاحبخونه هم بالاسرم نبود.

الانم گزاشتم فروش بازم پول ووام بزارم روش جای بهتر برم.

کاملا

زندگی همینه باید از جایی شروع کرد دیگه

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻