2777
2789

من پی‌ام‌اس‌های خیلی شدید دارم، و از وقتی کرونا اومده و اکثر اوقات خونه هستم، اوضاع خیلی بدتر شده.

قبلاً مثلاً یک الی چهار روز درگیر پی‌ام‌اس یا همون سندروم پیش‌از قاعدگی بودم اما الآن حدود ۱۰ روز این حالات شدید روحی رو دارم و زندگیم رو مختل کرده حقیقتاً!

معمولاً سه چهار روز آخری که نزدیک پریودمه، به‌حدی حالم آشفته و بَده که کلی افکار منفی توی ذهنم میاد و حتی افکار مرگ و خودکشی ... و دائم گریه می‌کنم و حتی خوابای آشفته می‌بینم و ضربان قلبم بالاست ... عین یه بیمار افسرده حاد!

اینا رو گفتم که شرایطم رو بدونید و بهم بگید از چه دکتری باید مشورت بگیرم؟ دکتر زنان یا روانپزشک یا چی؟

تو رو خدا اگه می‌تونید کمکم کنید، واقعاً خسته شدم از زندگی، درد جسمی خیلی قابل‌تحمل‌تر از درد روحیه به‌خدا ...

کاش خدا کمکم کنه، واقعاً بریدم دیگه ...

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)
اول یه دکتر زنان خوببب و با حوصله پیدا کن برو ازمایش اینا بدی برا هورمونا بعدش مراجعه کن به یه روان ...

مرسی عزیزم

راستش نوبت دکتر اینترنتی می‌خوام بگیرم اما نمی‌دونستم با چه پزشکی باید حرف بزنم

امیدوارم خدا کمک کنه از این وضعیت نجات پیدا کنم چون خیلی دردناکه خیلی 😔

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه‌ها اگه بازم کسی می‌تونه راهنماییم کنه، واقعاً شرایط بدی دارم و خیلی حالم خرابه ...

مرسی عزیزم راستش نوبت دکتر اینترنتی می‌خوام بگیرم اما نمی‌دونستم با چه پزشکی باید حرف بزنم امیدوار ...

اگر اینترنتی میخوای وقت بگیری؛ برای مشاوره فرزانه فردین فر خیلی معروفه سرچ کنی ایدی تلگرامش میاد با اون صحبت کن

ادم باسوادیه 

نگران نباش هر مشکلی درمان داره

سریع خوب میشی عزیز دلم😘😘😘

اگر اینترنتی میخوای وقت بگیری؛ برای مشاوره فرزانه فردین فر خیلی معروفه سرچ کنی ایدی تلگرامش میاد با ...

ممنونم مهربون

فکر کنم نیاز به درمان دارویی داشته باشم برای رفع این مشکل، مثلاً شنیدم که کمبود بعضی ویتامین‌ها باعث تشدید PMS می‌شه ...

مشاور دارم اما خب اون که نمی‌تونه دارو تجویز کنه

امیدوارم درمان داشته باشه ♥️ واقعاً دیروز و امروز فقط فقط افکار خودکشی و مرگ دارم ...

ممنونم مهربون فکر کنم نیاز به درمان دارویی داشته باشم برای رفع این مشکل، مثلاً شنیدم که کمبود بعضی ...

دکتر زنان یسری ازمایش بده متوجه میشی

ممکنه اصلا هورمونات کلا بهم ریخته باشه و باعث این جریان شده

مشاور هم کمک به کنترل این قضیه میکنه

دکتر زنان اول حتما برو

البته خیلی تحقیق کن و یه خوبش برو

ازمایش اینا ک بدی همههه چی معلوم میشه

دکتر زنان یسری ازمایش بده متوجه میشی ممکنه اصلا هورمونات کلا بهم ریخته باشه و باعث این جریان شده ...

مرسی عزیزم 😘😘😘 باور کن همه‌ش می‌ترسم یه بلایی سر خودم بیارم

دلم برای پدر و مادرم می‌سوزه

و البته تنهایی خودم و شرایط بد جامعه هم مزید بر علت شده که توی این روزا حالم بدتر بشه

شاید اگه منم یه همراه و همدم خوب داشتم الآن وضعیتم این نبود

مرسی عزیزم 😘😘😘 باور کن همه‌ش می‌ترسم یه بلایی سر خودم بیارم دلم برای پدر و مادرم می‌سوزه و البت ...

سر همینه که میگم حتمااا یه مشاور خوب داشته باش

میدونم چه شرایط سختیه

کاملااااا درکت میکنم

بنظرم یه مشاور خوب باعث میشه ادم یاد بگیره این هیجان یا فکر خودکشی رو چطور مهار کنه

سر همینه که میگم حتمااا یه مشاور خوب داشته باش میدونم چه شرایط سختیه کاملااااا درکت میکنم بنظرم ی ...

فقط نزدیک پریود افکار خودکشی و مرگ دارم‌ها

آره باید با مشاورم حرف بزنم، البته بعد از آزمایش و دکتر. ♥️

مرسی از لطفت، جز تو هیشکی نیومد تاپیکم! :)

بچه‌ها اگه بازم کسی می‌تونه راهنماییم کنه، واقعاً شرایط بدی دارم و خیلی حالم خرابه ...

سایت ایزوویزیت

دکتر خوش قامت، حیلی خیلی میتونه کمکت کنه

دکتر کاظمیان هم خوبه ولی وقت نداره اصلا

Do not give what is holy to the dogs; nor cast your pearls before swine, lest they trample them under their feet, and turn and tear you into pieces
سایت ایزوویزیت دکتر خوش قامت، حیلی خیلی میتونه کمکت کنه دکتر کاظمیان هم خوبه ولی وقت نداره اصلا

ممنونم عزیزم

تخصصشون چیه؟ خانم هستن یا آقا؟

ممنونم عزیزم تخصصشون چیه؟ خانم هستن یا آقا؟

کلا سایتی هست که همه جور پزشکی داره

من با خانم خوش قامت یه دور ویزیت شدم واسه پوستم البته که خیلی کمکم کرد، پزشک عمومیه و البته کار طب سنتی هم میکنه

کاظمیان اقا هست و من ففط تعریفشو شنیدم

Do not give what is holy to the dogs; nor cast your pearls before swine, lest they trample them under their feet, and turn and tear you into pieces
کلا سایتی هست که همه جور پزشکی داره من با خانم خوش قامت یه دور ویزیت شدم واسه پوستم البته که خیلی ک ...

ممنونم عزیز دلم