2777
2789
عنوان

خانواده همسرم

1290 بازدید | 39 پست

دوستای عزیزم حالم خیلی بده

از دست دخالت های خواهر شوهرم مادر شوهرم هیچ وقت خواهر شوهرم حلال نمیکنم خیر نبینه از زندگیش.

همیشه باعث شده منو همسرم بیفتیم به جون هم اخر سر هم با گریه زاری جوری رفتار کرده که خیلی دلسوزه

امشب بهش پیام دادم گفتم از وقتی مامانت اومده شهرستان پیشت داداشت دوستاش میاره خونه اصلا دیگه پیش من نیست رفتارش عوض شده در اومده میگه خودش عاقله گفتم والا نیست میگه احترام بذار منم گفتم اون شوهرمه اصلا هرجور بخوام باهاش حرف میزنم خسته شدم دیگه یکی دوتا که نیست

خدا نگزره از اونایی که دعوا میندازن بین زنو شوهر 

الهی آمین بخدا روز عروسیم شد برام بدترین روز زندگیم بچه هام از دست دادم فقط به خاطر دخالت هاشون حلالش نمیکنم هیچ وقت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی آمین بخدا روز عروسیم شد برام بدترین روز زندگیم بچه هام از دست دادم فقط به خاطر دخالت هاشون حلال ...

هی نگو که دلم خونه خدا نگزره روز عروسی شاد تربن روز ادمه تا عمر داره ادم یادش میمونه که چقدر غزابش دادن بد ترین گناه بین زنو شوهر دعوا انداختنه

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇

حالا بیکار بودی وقتی نیشناسیش این پیامو دادی بش

اگه اومدم و درباره خانوادم با عصبانیت تاپیک زدم لطفا اول این تاپیکو بخون بعد بیا سرزنشم کن من فقط برای درد و دل میام اینجا💔https://www.ninisite.com/discussion/topic/6771793/از-هیچ-کس-شانس-نیاوردم?page=1
هی نگو که دلم خونه خدا نگزره روز عروسی شاد تربن روز ادمه تا عمر داره ادم یادش میمونه که چقدر غزابش د ...

عزیزدلم😔بخدا من نیتم خیلی خوبه ولی اونا اصلا اینطوری نیستن روز عروسیم انقدر شوهرم صدا میکردن پرش میکردن مینداختنش جون من 

عزیزدلم😔بخدا من نیتم خیلی خوبه ولی اونا اصلا اینطوری نیستن روز عروسیم انقدر شوهرم صدا میکردن پرش می ...

خدا نگزره از شون برای من روز عروسیمو چنان جهنم کردن که بعد از ۹ماه عروسی دلم ننیخاد برم فیلمو عکس هامونو بگیرم 

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇
تو که اخلاقشون میدونی و کم ازشون بهت نرسیده پس چرا الکی بهشون پیام دادی خودت ناراحت کردی

چون تویه محل خونه مادرشوهرمه که خونه فامیل هاشم هست خونه پدربزرگمم اونجاس رفته بودن گفته بودن سوگند یعنی من با چند تا پسر شوهرش تو خونس منم گفتم من اصلا نبودم