2777
2789
عنوان

یکی به داد من برسه😭😭😭

87 بازدید | 4 پست

شوهرم خیلی ب حرف مادرشه دیگه کلافه ام کرده.      

تازگیا خواهرش دماغش عمل کرده ب من گفت بریم پیش خواهرم گفتم نمیرم  اون مگه پیش من اومد.دوهفته خودمو بچم مریض بودیم نه مادرشوهزم زنگ ژد نه دخترش .کلا همینه توی همه مناسبتا کادو ب دست باید باشیم ولی اونا نه.هر وقت میریم خونه مادرشوهرم جلومون سیب زمینی میزاره هر چند نمیخورم دیکه خودشم میدونه ولی دخترش رفتنی انواع اقسام خورشت 😖😶

حرفم اینه شوهرم ک تنها پاشد رفت عیادت دماغ خواهرش  فقط منو بچم ذلیل کرد.ازش دلگیرم ازشون متنفرم عذابم میدن باکاراشون خیلی سردن ازینان ک میگن تو عروسی باید حمالی کنی دخترمون باید بگرده خرج کنه.مردم شانس دارن‌ برادر شوهرمم بیشتر طرف زن بچش یعنی اولویتش اوناس.       

مردم مهره مار دارن😭😭😭😭😭

الان دردم اینه دلداریم بدین چکار کنم ‌‌    

از ذهنم نمیره شوهزم تنها رفت خونه خواهرش و هرچی مادرش میگه واسش مهمتره😭😭😭😭😭😭اصلل نمیتونم حرفمو بهش بگم چون گوش نمیده

تیرماه 97 بعد از 10 .11 ماه اقدام ب کمک کلومیفن و لتروزول حامله شدم پوچ بود شهریور سقط شد😢خدایا ناامیدمون نکن😔22آبان 98 شروع دوباره.... خدایاشکرت که کنجد توو دلم کاشتی خودت برام حفظش کن دعا کنید قلب کنجدم تشکیل بشه باید هرروز آمپول انوکسان بزنم🙏قلب کنجدم تپید ❤️😍خدایا سالم بیاد بغلم این حس برای تمام زنای سرزمینم آرزو میکنم.💋💋💋💋💋دخترم دنیامه
عزیزم بخدا می‌دونم ناراحتی حق هم داری اما راستش حس کردم یذره به عمل خواهر شوهرت حسادت کردی😑

نه بابا خودم چن سال پیش عمل کردم اون نیومد ملاقاتم . نمیدونم شاید حسادت هر چی بدم میاد مادرش اینقدر فرق میزاره ب ما ارزش قایل نیست

تیرماه 97 بعد از 10 .11 ماه اقدام ب کمک کلومیفن و لتروزول حامله شدم پوچ بود شهریور سقط شد😢خدایا ناامیدمون نکن😔22آبان 98 شروع دوباره.... خدایاشکرت که کنجد توو دلم کاشتی خودت برام حفظش کن دعا کنید قلب کنجدم تشکیل بشه باید هرروز آمپول انوکسان بزنم🙏قلب کنجدم تپید ❤️😍خدایا سالم بیاد بغلم این حس برای تمام زنای سرزمینم آرزو میکنم.💋💋💋💋💋دخترم دنیامه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا خودم چن سال پیش عمل کردم اون نیومد ملاقاتم . نمیدونم شاید حسادت هر چی بدم میاد مادرش اینقدر ...

پس کاملا حق با شماست 

ولی مردا همشون همینن متاسفانه دومشون به دم خونوادشونه

پس کاملا حق با شماست  ولی مردا همشون همینن متاسفانه دومشون به دم خونوادشونه

😣😣😣😭😭😭