2777
2789

ب منم سپاس 

قلم خوبی باش لطفا

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رمان امپراطوری گرگ هارو از سایت werwild دان کن عالیه اصلا به قلم مریم قربانپور یا همون خانوم تراندوی ...

حتما میخونم مرسی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

همینجا باش

از الان ببعد هر چی پربازدید شد بخون 

راحت و در دسترس😁😁

البته پیشاپیش بابت آبکی بودن و زیادی تخیلی بودنشون ببخشید😂😂😂😂😂😂

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

من خیلی رمان خوندم⁦👇🏻⁩

گناهکار.     عالیه حتما بخون 

ازدواج اجباری

نیما

دختری که من باشم

بگذار امین دعایت باشم

مهندسین شیطون و مغرور

عملیات عاشقانه

اقای مغرور خانم لجباز

همخونه 

اشرفی شیطون بلا

درسا

هم نفس

دلنواز عشق

اگه بازم میخوای بگم خیلی میدونم.

میشه لطفا برای شادی روح پدرم یه فاتحه یا صلوات بفرستید🖤خداوند رفتگان شما رو هم بیامرزه .......

بسممم الله الرحمان الرحیممم

در همسایگی گودزیلا 

حصار تنهایی من 

اسطوره 

هیچکس مثل تو نبود 

گناهکارررر( پیشنهادی شدیدددددددد) 

پرستار من 

این مرد امشب میمیرد 

دژکوب 

عابر بی سایه 

توسکا 

سیمرغ